reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ewelinka bardzo sie ciesze. Dobra decyzja. A termometr kup sobie w aptece z firmy microlife kosztuje ok 15 zl. Mierzy z 2 miejscami po przecinku. Ale wstrzymaj sie z mierzeniem az doktorek wywola u ciebie @ bo i tak nic nie wymierzysz a tylko bedziesz sie spinac. Ale gratuluje decyzji ;-)

Nic nie bierz sama!!!! Jeszcze wieksza krzywde sobie wyrzadzisz. Z hormonami nie ma zartow kochana

Boże kobieto ty ale jesteś szalona czemu nie chcesz iść do lekaża:szok: jeszcze coś wywiniesz tymi tabletkami. Ja tam się nie znam na tym ale samemu na własną rękę brać hormony to dla mnie szaleństwo normalnie

Bezdzietna..mam nadzieję że przyjdzie ja mierzę i obserwuje i nic..:-(
Ja mam termometr alkoholowy mierze w ustach
Ewelinka nie bierz nic sama to może być bomba i zrobi ci krzywdę hormony to nie żarty !!!

Do lekarza ide w pon lub wtorek w zależności od wolnych miejsc poprostu wiem ze go sie podaje na wywołanie wiec taka glupia mysl mi przyszla do glowy bo mam go w domu... Bezdzietna czytaj dokładnie to bedziesz wiedziala ze na lekarza czekam...

Ewelinka kochana moja nie denerwuj sie. Wszystkie sie przestraszylysmy ze zanim odpiszemy to juz cos lykniesz. Moze twoj nowy zajebisty ginekolog bedzie mial inny plan na wywolanie twojej @ wiec moglabys mu zupelnie niechcaco plany popsuc. Jutro rano prosze o info kiedy idziesz do niego. Prosze!

KaaasikP- ja widziałam Twoją owu u siebie i już ją zaprosiłam do siebie do domu, dałam leczo, najadła się do syta i jutro pakuję ją w pudełko i wysyłam poleconym do Ciebie! Hihi :tak:

Bezdzietna- szkoda, ze razem się nie napijemy. :-(

Ewelina- zrob jak uważasz z tym ginem. Nie bierz lekow na wlasna reke. Co innego gdyby kiedyś Ci już gin mowil jak postepowac w takich sytuacjach. :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry