reklama

Staraczki 2014 :)

Witam wszystkie staraczki wieczorową porą :-)
Co u Was dziewczęta? Zaraz zacznę Was nadrabiać bo w końcu mogłam wejść na komputer bo R wyszedł na noc do pracy .
Za 2 dni mam dostać @ , a tu żadnych bóli prócz dziwnego kłucia po lewej stronie w pachwinie a tempka na poziomie 36,7 stopni .
W sobotę idę już na babską imprezkę z okazji dnia kobiet i chciałabym żeby ta wstrętna @ już się rozkręciła żeby mieć ją z głowy... :wściekła/y:

reklama
Asia , Anula dziękuję ;**

Asiu tak jutro sie melduje z data wizyty ;-) mam w domu jakis termometr z firmy microlife elektroniczny... zaraz sprawdzę jak mierzy. Czy do dwóch cyfr po przecinku. Dostalam go na poradni przed slubem ;-)

Karolina trzymam kciuki by okres przyszedl :-)

Bezdzietna ale kiedy kiedy przyjdzie??? Boje się że po tabletkach mi się jajniki rozleniwiły:-(
Anula ty małpo:-) miałaś wypić ze mną w piątek wino teraz mi się przypomniało:wściekła/y:ooo:tak::tak:
dobrze że ta owulacja się u ciebie zapodziała uffff dojdzie na czwartek jak poleconym wysłałaś:-D
Oluś czekam na PW;-)
A właśnie nie długo dzień baby jak go spędzacie baby??? ;-):-)
Asia jedzie do zakopca a reszta ???

Też mam taką nadzieję że psikusa mi ta wredna @ nie zrobi :P
Asieńko już niebawem zasłużony odpoczynek :D Pewnie jesteś szczęśliwa :D
Ewelinka dzięki :*
Mychunia jak Twoje samopoczucie Kochana?
KasikP ja idę wraz ze wszystkimi bliskimi mi babeczkami na taką fajną imprezkę z okazji dnia kobiet do restauracji w Zabrzu .
Prócz zabaw, konkursów przy zespole tanecznym są też kelnerzy-niespodzianki :D :D
Fajna zabawa , idzie się zrelaksować ;)

KasikP- to winko jest takie mocne, ze już jestem na lekkim rauszu i lepiej, abym powoli robiła rząd do wyrka, hihi. Napijemy się razem przy następnej okazji. Obiecuje, ze dotrze do czwartku polecony z owulacją! Kasik czekam aż mój Mężuś mnie gdzieś zaprosi na dzień kobiet, zawsze tak robi.

Lece na Prawo Agaty. Dobranoc Kobietki!

reklama
Blair ale z ciebie optymistka nie nakręcaj bo się nakręce i będę ryczeć..

AŚ dzisiaj miałam zrobić ale nie miałam czasu bo troszke spraw miałam.. musiałam neta na siebie przepisać bo przy przedłużeniu umowy mam zwykle problem z zaciągnięciem mojego ojca do salonu ehh.. długa historia..
Na pewno wyjazd by nam dobrze zrobił ale obydwoje pracujemy i na wolne nie ma co liczyć, dopiero w sierpniu wyjeżdżamy na wieś na 2 tygodnie.. mieliśmy jechać do Mielna ale wyskoczyły nam chrzciny i wesele więc nici z wyjazdu.. A na wieś ekonomicznie bo do rodziny :)

ależ ja bym chciała schudnąć ale silnej woli u mnie brak!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry