reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dotarłam..
Miałam taki dzień że
638.gif
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Cieszę się że wszystko u was ok kochane dziewczynki moje.
Zaliczyłam jeszcze dziś śledzika 3 kieliszki i 2 drinki mnie uspakajają
Idę pracować w tle mi U2 towarzyszy i ścieżka z django

KasikP- ale się uśmiałam z Twojego postu, hihi!

Asiu
- my chcemy wykupić sniadania w kwaterze, w której będziemy w Zakopanem, a na obiado-kolacje chodzic do klimatycznych góralskich knajpek, mmmm... już doczekać się nie mogę.

Blair-
wczoraj mi Adas tak powiedział jak Ty, ze stypendium oddałam za bejbika. Ale niestety tak to chyba nie działa... A z piersiami, to bardzo dobrze, ze tak masz!

Gabis
- dziękuję, ale ja wolałabym nie mieć tej wiedzy, bo zwyczajnie nauczyłam się jej przez LATA PRAKTYKI starania o dziecko. Ech, co mi to tej wiedzy, jak dzidziola nadal brak.

Ewelinka- tak, jestem zadowolona z dr Makowskiej.

Aschle mi też oko się przymknęło ale zaraz lepiej się czuję:-).

Chyba mi się owu przesunęła jeszcze dzisiaj miałam śluz płodny (dziś 19 dc). To kiedy ja mam teraz zrobić progesteron. Liczyć książkowo w 21 dc czy jak?

Bezdzietna- niee, nie w 21 dc, bo musisz to badanie zrobić w zależności od dnia kiedy Ty miałas owu, bo ten 21 dc jest ustalony dla książkowo występującego w 14 dc owu. Ty liczysz od swojej owu 7-8 dni i wtedy śmigasz na progesteron.

Dziewczynki piję winko, która się przyłącza?

Anula narażasz się
732.gif
nic tam śmiesznego nie było:-D
Spaliłam kalorie i za ciebie nie jestem sportsmen tylko się zapuściłam i teraz nie mogę od roku tego się pozbyć:-(:-(:-(
Ale ty masz piękna figurkę:tak:, a i teraz pijesz jak ja kończę ??
Olusia, Karolinka już odpisała a ty się obijasz:no::no:
Czy ktoś gdzieś nie widział mojej owulacji????:-D hahahha

Kasiu ja w tym cyklu wogóle nie mierzyłam nie sprawdzałam ani nic olałam całe starania i teraz się zastanawiam kiedy miałam owu aż śmiać mi się chce z własnej głupoty

Anula ja bym się przyłączyła ale po winie boli mnie głowa więc ja odpadam niestety

reklama
Chyba jeden poczekam do Kwiecińskiego jakos wole ginow facetow...
Chce juz okres i bede tez mierzyc tempke... moze cos wymierze... tylko musze sie zaopatrzyc w dobry termometr... z jakich korzystacie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry