reklama

Staraczki 2014 :)

Bo jest facetem. Nie mów mu, po co skoro tego nie kuma. Tylko ty się nie potrzebnie denrwujesz. A i tak mu się dziwie ze sie wścieka i nie rozumie ze skoro nie masz @ to źle!!!
A ty nie rycz kochana tylko rób swoje. Poproś mame o pomoc niech ci pożyczy na lekarza a jemu nic nie mów.
Ja mojemu mówie tylko tyle ile powinien wiedzieć. Jak brakuje mi kasy to mówie mu że proszę o jakąś kase bo muszę zrobić większe zakupy czy coś w tym stylu. Na szczęście w kwestii lekarzy On uważa że to bardzo ważne abym była pod kontrola dobrego gina i mówi jak mus to mus.

reklama
Chyba musze faktycznie przestać mu mówić ;-( czasami się zastanawiam czy on wogole chce dziecka skoro tak sie zachowuje... nie no jeszcze pieniadze na szczęście mam. Nawet mu nie powiem ze jadę do tego lekarza. ..

Maluś- proszę przepisz mnie na 14.03., bo owu mi się przesunęła i @ tym samym też. Dziękuje Ci Kochana! Rób leczo, mi wyszła pycha, Adaś właśnie zajada i chwali!

Ewelinka- dr Makowska to moja ginka z kliniki w Gdyni. Ma tez gabinet w Gdańsku właśnie. Możesz się do niej umowic przez internet: Beata Makowska opinie - ginekologia, położnictwo Gdańsk - 1 - ZnanyLekarz.pl
W czwartek, pojutrze widze, ze ma jeszcze jedno wolne miejsce. Decyzja należy do Ciebie. Dzisiaj tez jest, może zadzwon i jest jeszcze szansa, aby dostać się dzisiaj...

Ostatnia edycja:
Widzę ze ona orzęduje też w Invimedzie w Gdyni jak mój Kwieciński.

Ewelinka chłopem się nie przejmuj. Oni są gruboskórni i brak im empatii. Chce tylko on się nie spina, a Ty tak dlatego tak się wkurza.

Ja zaczynam robić spaghetti :)

Przepraszam za dluga nieobecnosc ale....mi sie przysnelo i dopiero co wstalam....dzisiaj mam taki dzien ze moglabym caly czas spac:sorry2::sorry2::sorry2:
Dziekuje Wam Kochane za rady w sprawie farb w takim razie juz tej nigdy nie uzyje...jakos mi tak zimno marze o goracej kapieli Zobacz załącznik 613652

Iwo czekam na wynik bety, pewnie już jest duża :)
Ty po tym bladziochu kiedy znowu testowałaś? dwa dni później czy jeszcze więcej czekałaś? bo zapomniałam

Asiu ja też się bardzo cieszę że dotarły bo już straciłam nadzieję...
faktycznie miałaś ciężki dzień, teraz pełen relaks :)

Anula
wymieniłaś stypendium na bejbika, mówię Ci listopadówko :)
a to progesteron jest odpowiedzialny za (.)(.) a ja co cykl przed @ zdychałam na ich ból, były duże i wrażliwe, myślałąm że tomo że źle, ale widzę że dobrze :)
dmucham razem z Iwo niech temp ładnie rośnie :)

Bezdzietna miło Cię widzieć :) Myślałam ostatnio o Tobie

Ewelinka przykro mi że Mąż nie wykazał zrozumienia... czasem facetom lepiej nie mówić wszystkiego ;) albo po fakcie

Motylku jesteś naszą śpiącą Królewną :) a może to pierwsze objawy? :)

a ja muszę czekać do 24 żeby przywieźć G z pracy, bo nie będzie miał za bardzo jak się dostać do domku. Ciężko będzie wytrwać bo już mnie sen zaczyna łamać. Pojadę na śpiocha tak jak jutro :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry