reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny ja muszem sie wygadac...normalnie postanowilam ze na razie bede tylko u Was na watku i ciaza ze staraczek...pazdziernikowek na razie nie bede czesto czytac bo jak dla mnie tam za duzo zlych wiesci jest i potem sama sie panicznie boje....juz 4 albo piata dziewczyna stracila swojego Maluszka:-(To jest straszne.. moja mama zawsze pamietam powtarzala ze nie sztuka jest ze tak brzydko powiem zrobic Dziecko....okazuje sie ze to na prawde nie jest takie latwe a jak sie juz ma ta Fasolinke to utrzymac ja...ciagle towarzyaszy strach zeby przetrwac pierwszy trymestr, w drugim zeby sie zdrowo rozwijalo a trzeci zeby doczekac do porodu i zeby przebiegl bez komplikacji...Nie sprawiedliwe jest to ze szybko zachodza itp dziewczyny ktore potem maja gdzies Dzieci oddaja je albo krzywdza a ktos kto wyczekuje i dalby temu Dziecku mase milosci czasem przechodzi przez takie pieklo...

juz sie wygadalam lepiej mi...Zycze Wam Kochane udanego wieczorku:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hej laseczki :-)

ja wczoraj mało się udzielałam na forum, bo jak wróciłam z miasta to wpadłam tu tylko na chwilkę żeby poczytać co u Was i potem już nie miałam czasu... zaczęłam czytać 50 twarzy Greya i stwierdzam, że książka mi się nie podoba i jest przereklamowana :-(a po obiadku poszliśmy na chwilę do teściowej, a potem sąsiadka zajrzała i siedziała do 21 :-D

mąż z chęcią daje się wykorzystywać codziennie :-)

zaraz jadę do urzędu pracy jeszcze raz spróbować się zapisać, może dziś mi się uda.... ciekawe tylko ile będę musiała czekać...

ja wczoraj nie wytrzymałam i kupiłam sobie pierniczki alpejskie... już pół paczki zeżarłam :wściekła/y:

karolina
dziękuję, że pytasz... na razie jestem przerażona jak przeglądając oferty pracy nie widzę nic dla siebie :-( a jeśli chodzi o zdrowie jeszcze mi nie przeszło :-(

ja na dzień kobiet mam zaproszenie na babski comber, ale w pt... i się zastanawiam czy iść...:confused: w sobotę mam chrzciny, więc bym nie poszła

uf nadrobiłam Was :-)

Dzień dobry :-)
Życzę miłego dnia kochane dziewczynki:tak:
Aschlee zostań z Nami i nie myśl o tym <tuli>
karolinka :tak:miłej zabawy
Mychunia &&&& za Urząd pracy, kilka pierniczków to nie grzech ;-)
Motylku ja mam silną wolę dużo ćwicze i jedzenie odpowiednie i nie chudnę to nie takie proste:-(
A reszta Pań co robi na dzień baby???:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana, zaczynam bić rekordy wczoraj poszłam spać chwile po 20 ;-)

Aschlee25 - ja podczytywałam październik i tez przestałam, jeszcze nawet nie byłam na 1 wizycie wiec jeszcze większy stres czy wszystko jest tam gdzie powinno, idę 13.03 6t4d będzie.

Blair87 - i jak testujesz coś dziś? ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry