reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej kochane podczytuje Was :) pamiętacie mnie jeszcze ??

Gratuluje wszystkim które ujrzały II :) :-):-):-):-):-) a za wszystkie starające trzymam mocno kciuki:-):-)
Blair :) poczekaj kochana do 12-13 dc i wtedy sytuacja się wyjaśni- u mnie też był cień cienia po jakiś 6 min w 9dc :)

Aschlee
- kochana mi również przykro jak czytam o październikowych mamusiach:/ tak mocno im kibicuje :/ wiem jak strata boli:)

u mnie standardowo- wymiotnie dzisiaj:/ męczę się niesamowicie,dobrze ze zostałam w domu bo synek przeziębiony :no:
a oto moj brzuszek- Aschlee nie łam się u mnie rośnie w zastraszającym tempie aż się boje:/ Zobacz załącznik 613685

reklama
Witajcie Kobietki:) w Dzień Kobiet...mój D ma urodziny! Tak naprawdę nie obchodzi się tutaj Dnia Kobiet, ale staram się go uczyć polskich tradycji i w dni jak moje imieniny czy właśnie Dzień Kobiet dopraszam się kwiatków! A co!:-). Muszę go przyzwyczajać do polskich tradycji, bo nie wyobrażam sobie potem, jak pojawi się dzidzia, nie praktykowana polskich tradycji. W tamtym roku zorganizowaliśmy polska wigilię, i bardzo mu się podobało:) szczególnie potrawy- wszamal wszystko, aż mu się uszy trzesly:)

Ok dziewczynki, dojeżdżać do pracy, więc spadam

Milego dnia życzę

Malus kochana na pewno nie zrezygnuje;-) z -wami na tym watku i ciaza ze staraczek jestem zzyta tam jakos nie umialam sie wkrecic:-(

Monarti ja tez jakis czas temu wklejalam foto to u mnie tez juz calkiem spory...ale potem szybciutko zrzucimy i tego sie trzymam;-)A brzuszek masz piekniutki:tak:

Ostatnia edycja:
Kasik mam nadzieję ze dzień będzie lepszy jednak niż się zapowiada :)

Gośka przywracasz mi wiarę, heheh no te dzisiejsze bladziochy wyszły jakoś tak po 5-10min, tylko czemu wczoraj była krecha szybciej widoczna i wydaje mi się że trochę mocniejsza? Ale co ma być to będzie :) Czasem sama się na siebie denerwuję za tą niecierpliwość....
Nie czuję się na @, brzuch boli trochę ale inaczej i w krzyżu mnie boli, zobaczymy co czas pokaże...
A Ty jak się czujesz? Jakieś objawy?

Aschlee razem zakopiemy doła, łopatą go!!!! :blink:

Maluś ja też dziś rybkę robię, ale tylko dla siebie bo G znowu do północy w pracy :wściekła/y:

Monarti dziękuję :* ale piękny brzusio!!!! :tak:
Jak się czujesz?

A nawet nawet chociaż dzisiaj mdłości i wymioty leci już 9 tydz w ciąży z synem od 9 tyg męczyłam się niesamowicie ;-)mam nadzieję że trochę się poprawi:-)

Aschlee - pewnie że zrzucimw te kg:-) mi po synu na 2gi dzień spadło już 10kg :-)

Ja dzisiaj robię chyba rybę w cieście :-)

Blair87 - u mnie 90% objawów odeszło po zobaczeniu II kresek, a tak to brzuch wczoraj się trochę ujawnił (wieczorem, dziś na razie znikł) co mnie zaskoczyło bo w 1 ciąży to okolice 5-tego ale miesiąc a było cokolwiek widać, cos tam kuło ale w zeszłym tyg. teraz cisza......
idę 13.03 na 1 wizytę ;-)

Cześć wszystkim. U was też taka paskudna pogoda ? mam troche czasu więć nadrobie zaległości w czytaniu .
Miłego dnia :-)

reklama
Monarti juz nam nie duzo zostalo do konca pierwszego trymestru potem juz bedzie z gorki:tak:
U mnie dla odmiany dzisiaj pieknie duzo sloneczka:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry