reklama

Staraczki 2014 :)

Olusia7982 a jak sie czujesz lepiej? taraz taka dziwna ta pogoda ze nie chce sie na dluzsze spacery wychodzic u mnie bylo sloneczko przez chwile i juz koniec znowu zaczelo padac:-( ja to siedze i rzygotowuje sie do szkoly albo czytam no i oczywiscie duuuuzo czasu spedzam na forum z Wami;-):tak:

Mnie sie dzisiaj szparagowej zachcialo i zrobilam z zielonych szparagow:-D
Malus a co Ty dzisiaj pysznego na obiadek mialas???

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie po pracy!

Blair- Kooochana, ale mnie Twoje informacje ucieszyły! Woow! Już nawet stracone stypendium przestało mnie martwić po widoczku Twoich dwóch kresek! Ja ją widzę bez problemu! Ale czaaad!

Ana- ja na Twoim miejscu skonsultowałabym się z innym lekarzem, aby sprawdzić jaki inny lekarz ma na Was pomysł leczenia.

Olusia- dawaj do mnie! U mnie piękna pogoda, wiosna pełną paaarą!

Mychunia- mało się odzywa, bo pewnie z wyra z Mężusiem nie wychodzą, hihi.

Maluś-
dziękuję, że pytasz. Już lepiej. A zwłaszcza jak się melisy napiłam, hihi.

Ewelinka-
czekamy na wyniki razem z Tobą. Ja ide w czwartek na progesteron i TSH.

Aschlee-
jaki płomienisty kolor. Odważna Babka z Ciebie.

KasikZ- a dlaczego nie chcesz HSG na fundusz? Ja miałam w szpitalu, bez znieczulenia i powiem Ci, że jest naprawdę do przeżycia to badanie. Moim zdaniem nie ma potrzeby, aby znieczulac się do tego badania. Wiem, że prywatnie to badanie około 1000 zł kosztuje.

KasikP- ale Ty pro sportowa jesteś Kobietko! Zazdroszczę! Ja dzisiaj jak pół dnia ćwiczyłam z pacjentami, praktycznie za nich, to juz swoje nadźwigałam na dzisiaj. Potem jeszcze sprzęty przemeblowałyśmy, wiec naprawdę już dzisiaj moja jedyna aktywnoscia będzie zrobienie obiadu, hihi.

Dzisiaj na obiad robię leczo. Potem biore się za pisanie pracy magisterskiej, ech. Musze znaleźć siły! Poszukam ich za oknem, bo jest tak pięknie u mnie dzisiaj.

Aschlee25 czuje sie troszke lepiej chociaz dalej mnie dusi i boli przy kaszlu... kupilam sobie tez dzis vick na rogrzewanie, moj posmarowal mi klatke i plecy.. oraz kupilam lek thiocodin...:happy2: na pewno z kazdym dniem bedzie co raz lepiej... dziek ize pytasz kochana....
Ciesze sie ze wracasz do szkoly... tylko nie przemeczaj sie tam za bardzo... he he

A ja mam dzis chinskie... ryz z mieskiem z przyprawami i buraczki ... :-)

Malus przepisz mnie na 1 kwiecien..... :tak:

Anula1988 juz pedze do ciebie.... :-D

Blair - hihihhi no co Ty jakby to byl snieg to chyba bym sie zalamala :D potem zrobie Wam zdjecie bo pierwszy raz widzialam tyle przebisniegow:szok:
co do Twojego testu to ja widze dwie kreseczki piekne !!! A bierzesz cos ?? luteine czy cos ?? moze to by pomoglo profilaktycznie jak juz 2 kreski sa ??

ja na obiadek mam tez chinskie :D kurczaczka z ryzem <mniam> l.php.jpg

Załączniki

• l.php.jpg
    l.php.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 38
Aschlee ja na ciemno to farbuję w domu, ale Lorealem albo kupuję profesjonalne farby [niewiele droższe od drogeryjnych]

Ana coś mi się wydaje że lekarz chce Cię nieźle "wydoić" z kasy, zmień lekarza

Olusia obudź w sobie zwierza! - leniwca :D

Anula Kochana jesteś :* ja się jeszcze nie cieszę, czytałam że pisałaś chyba Emalii że tobie Pepino pokazały też dwie kreski a beta ujemna wyszła. Z resztą temp dziś się obniżyła, Jezu ja to będę teraz nieźle przestraszona przez te poprzednie poronienia...
jaki masz temat mgr? :)

Wątpliwości biorę kwas foliowy, magnez z wit B6, luteiny nie mam :(
czekam na foteczkę pięknej wiosny

prosze bardzo wiosna :D ogrod strasznie zaniedbany ;/ bo do uzytku wszystkich mieszkancow kamiennicy czyli 4 rodziny orpocz naszej . a my tutaj mieszkamy dopeiro od stycznia :)
ale przynajmniej bedzie zabawa zeby go sobie doprowadzic do ladu :)

IMG_20140304_161935.jpgIMG_20140304_161907.jpgIMG_20140304_161830.jpgIMG_20140304_162037.jpg

Załączniki

• IMG_20140304_161935.jpg
    IMG_20140304_161935.jpg
    62,4 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_20140304_161907.jpg
    IMG_20140304_161907.jpg
    69,1 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_20140304_161830.jpg
    IMG_20140304_161830.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_20140304_162037.jpg
    IMG_20140304_162037.jpg