reklama
Jeszcze czeka mnie przeboj z moja lekarka...co sie stalo??? nie wiem jestem na prochach uspakajajacych wiec malo kojarze podobno wina mojej lekarki...wiecej dowiem sie w czwartek za tydzien...Maz jest tak wsciekly ze jutro jedzie do niej powiedziec co mysli i do prawnika...ja na to nie mam sily...dzis odmowila mi nawet pomocy musialam jechac do kliniki
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Aschlee co sie stalo Kochanie? Bardzo mi przykro :-( nie tak miało być :-( wiem ze teraz zadne słowa nie pomoga... pamiętaj ze masx na kogi liczyc
Witam wieczornie. 10 stron.
No pieknie. Zaczynam odpisywac
Agniecha dawno cie nie bylo. Wyspij sie za wczasu ;-)
AniaBeata powodzenia w starankach
Lalka chorutku zdrowka.
Malus tez bym nie puscila. I tak 2 3 mc to duzo. Oby nie bylo takiej potrzeby.
Letta hehe jak bym slyszala mojego szyma. W zeszlym cyklu byl absolutnie niedysponowany. Ja nie mowie kiedy te dni. Dziekuje za taka wspolprace ;-)
Anulkaaaaa kochana moja. Super wyniczek. A nie mozesz zadzwonic do labu zeby ci podali wynik. I dziwnie ze w necie tylko jeden byl nie kumam. Wiocha
Jeszcze 7 stron do nadrobienia.
Iwo mam nadzieje ze u przyjaciolki bedzie dobrze.
Ewelinka no to kochana super ze dostalas @ to teraz pedem do gina po @ i monitoring cyklu. Bedziesz wszystko wiedziala.
Letta pierwsze slysze o teorii z oddychaniem przez usta. Ja mierze w ustach i wykres mi wychodzi wlacznie ze skokami temperatury. A bierzesz jakies leki?. No i to musi byc temperatura w spoczynku czyli otwierasz oczy i zaczynasz dzien od termometru.
Motylek witaj.
Aschle nie wiem co powiedziec. Bardzo mi przykro!
Aschlee a co sprawiła ze pojechalas do lekarza wogole i dlaczego bedziesz tyle czekac na odpowiedź co sie stało?
No pieknie. Zaczynam odpisywac
Agniecha dawno cie nie bylo. Wyspij sie za wczasu ;-)
AniaBeata powodzenia w starankach
Lalka chorutku zdrowka.
Malus tez bym nie puscila. I tak 2 3 mc to duzo. Oby nie bylo takiej potrzeby.
Letta hehe jak bym slyszala mojego szyma. W zeszlym cyklu byl absolutnie niedysponowany. Ja nie mowie kiedy te dni. Dziekuje za taka wspolprace ;-)
Anulkaaaaa kochana moja. Super wyniczek. A nie mozesz zadzwonic do labu zeby ci podali wynik. I dziwnie ze w necie tylko jeden byl nie kumam. Wiocha
Jeszcze 7 stron do nadrobienia.
Iwo mam nadzieje ze u przyjaciolki bedzie dobrze.
Ewelinka no to kochana super ze dostalas @ to teraz pedem do gina po @ i monitoring cyklu. Bedziesz wszystko wiedziala.
Letta pierwsze slysze o teorii z oddychaniem przez usta. Ja mierze w ustach i wykres mi wychodzi wlacznie ze skokami temperatury. A bierzesz jakies leki?. No i to musi byc temperatura w spoczynku czyli otwierasz oczy i zaczynasz dzien od termometru.
Motylek witaj.
Aschle nie wiem co powiedziec. Bardzo mi przykro!
Aschlee a co sprawiła ze pojechalas do lekarza wogole i dlaczego bedziesz tyle czekac na odpowiedź co sie stało?
Ostatnia edycja:
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Aschlee.... bardzo ale bardzo mi przykro... no ale to jest pewne ze to wina twojej lekarki? przeciez jak bylas to moglo byc wszystko dobrze.. hmm a co sie dzis takiego stalo ze jechalas do kliniki jakies plamienia czy co?
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Asiu a co u Ciebie? Ile placilas za monitoring u doktorka?
reklama