reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Aschlee25 - teraz ważne żeby się dowiedzieć co się stało, czy leżenie inne leki by pomogły, czy może cos z fasolka
nie wiem czy cos jest w sanie CI pocieszy, ale jeśli tak miało być to lepiej wcześniej niż później
trzymaj się mocno jeszcze raz

A przy pierwszej ciąży kiedy miałaś założoną - bo teraz czytam i różnie mają niektóre po 7-8 tyg jak na USG widzą serducho - a niektóre dopiero po 13 tyg . Trzeba teraz dociec czy skoro już wcześniej plamiłaś to nie powinna czegoś przepisać i czy czegoś nie ściemniałą jednym słowem:angry::angry::angry:

:nerd: masakra/

Ewelinka no uważam ze powninnas pojsc ok 11 dc. tylko zadzwon i spytaj w jakie dni przyjmuje bo ja nie pamietam i pilnuj tego

O Boże Aschlee tulę Cię Kochana bardzo mocno :(
Tak mi przykro ..
Dlaczego to życie jest takie niesprawiedliwe???
Trzymaj się mocno !!

Mychunia nie bój się Babskiego Combru ja idę już 4 rok na taką imprezkę , teraz w sobotę czeka mnie 5 z rzędu i jest to niezapomniana impreza uwierz
Blair tak więc trzymam kciuki za pozytywną betę &&&
Olusia mi niestety nie pasuje na 11 ponieważ moje dzieciaczki są do 12:45 w szkole i przedszkolu a R będzie spał po nocce :(
Mi też odpowiada sobota/niedziela przykro mi dziewczęta może następnym razem uda nam się spotkać :(
A ja mam brzuch jak balon, potworne wzdęcia,ból głowy.. Tragedia..
Poczekam do poniedziałku jeśli okres się nie pojawi to pojadę na bete

Ostatnia edycja:
Tez sie wlasnie nad tym zastanawiam i mysle jak goska03 zeby dowiedziec sie co sie stalo.. ale leki bralas na plamiania wiec moze nie od tego... ech... tak czy siak... przykre to bardzo jest...

W pierwszej ciazy mialam zalozona od 6 tygodnia...tutaj chyba jest obowiazek bo lekarka byla w szoku ze jeszcze jej nie mam i tylko skomentowala ze to kolejne niedopelnienie obowiazku...ja po slowach ze Dziecko nie zyje to malo juz kojarze bo wpadlam w szok taki ze musieli mi dac prochy...jak slyszysz ze Dziecko umiera bo jakas wada to jakos sobie to tlumaczysz ale jak slyszysz ze to zaniedbanie to pierwsze co Ci przychodzi na mysl to zeby jechac i rozszarpac ta lekarke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aschlee- nie wierze, po prostu nie wierze! Czytam po raz kolejny Twoje słowa i nie wierzę. Łzy same mi lecą po polikach. Kochana nie mogę sobie wyobrazić co teraz przeżywasz. Tak strasznie Ci współczuje. Boooże dlaczego nam to robisz! Było tak dobrze z Bobaskiem, jak to się mogło stać! Nie rozumiem, nie pojmuję...

reklama
Do góry