reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Ja tak na chwilkę.
Brudzeń ciąg dalszy, tzn takie ciapki kakaowe na wkładce, czasami. Jedna pewno starczyła by na cały dzień gdyby nie wymienianie, czasami ściągam czystą. Śluz delikatnie przebarwiony na czerwono. Ból w okolicach prawego jajnika. Delikatnie powiększone piersi ale nie bolą jak nie dotknę. Brak ogólnego bólu podbrzusza.
Test 1 krecha. Ale jestem po nocce. Może jak wstanę to powtórzę, a jak nie to za 2 dni. Jeszcze z uporem maniaka zażyję luteinę, 10 dni i tyle.

Z serii okropna teściowa.
Moja przeszła wszelkie możliwości. Nawet w moich brudach (praniu) grzebie, przewiesza moje pranie jak jej się podoba, zakaz tego i tamtego, mam pranie wieszać tylko na dworze, nawet w szopie nie bo to wszystko jej. Zaniechaliśmy wszelkich remontów. Kasę odłożę sobie. Namawiała M by mnie zostawił. Obiad mam gotować wtedy gdy jej się to podoba bo ona musi wtedy gdy ja i mi garnki z gazu zestawia. Deprechy się nabawię. Ona ma to gdzieś że ja pracuję na zmiany. Kazała mi się wyprowadzić. Tylko mi. Dziś występuję o mieszkanie socjalne. Nie mam rodziny która mogła by mi pomóc, zagrożenie bezdomnością, przemoc psychiczna ze strony teściowej, no i metraż nasza sypialnia ma (wczoraj specjalnie mierzyłam) 9m2 czyli poniżej minimum socjalnego. Tak jej odpierdala że na pewno by drugiego pokoju na dziecko nie dała. Poza tym, nie sprząta, zbiera graty, szmaty to ma swoje nawet sprzed 40 lat. Praca na umowę zlecenie, czyli raz zarobię 500 raz 1000 zł, a M zarabia nie wiele więcej, do tego dochodzi debet na koncie, prawojazdy pociągneło, kredyt na laptopa, no i niestabilna sytuacja w pracy u męża. Duże wydatki na leczenie bezpłodności, teraz zaczynamy diagnozę męża a to pociągnie. Dużo poważnych atutów bym mogła dostać mieszkanie. troszkę się pomęczę z tą psychopatką i będę miała swoje cztery kąty. A to co M się należy z tego domu to i tak odbierze, od niej lub od jej drugiego synka a wtedy swą część sprzeda i będzie kasa dla nas i mam nadzieję na przyszłość dzidziusia.
Ot takie parszywe życie.
"DOBRANOC":rofl2: zmykam spać.

reklama
Amisia to trzymam kciuki.

Blair u nas to serdùszkowanie na spokojnie. Troche zpompowani jestesmy przez gorskie trasy. Ale wazne ze
wczoraj sie udalo :D

Anulka spalam jak zabita :-) ale zawsze wćzesnie sie budze :-( zakwasy delikatne sa czuje lydki i biodra. Eh stara juz jestem.

Tu slonko cudne. Zaraz wstane kawke sobie zrobie :-)
Wczoraj zciagnelam na tel jakas aplikacje co liczy kroki. Zobaczymy ile dzisiejszy spacer pozwoli spalic kalorii a chcemy troszke machnac km znowu. Za to na wieczor termyyy i tu sie zastanawiamy chyba darujemy sobie tatralandie na Slowacji i wybierzemy sie do Szaflar bo tam takie ladne male a nie moloch z tlumem ludzi.
Milego dniaa

AsiaSz byłam i w tatralandi i na szaflarach :-) zdecydowanie więcej atrakcji na słowacji ale jest kawał drogi no i pewnie drożej ;-) a szaflary też są ok ;-) zwłaszcza te gorące baseny i sauna ;-)

Blair trzymam nadal kciuki :-)

To spokojnie możecie jechać na Szaflary :-) polecam Ozonowanie:-) sama mam ochotę na taki weekend ale póki co to raczej mi nie wolno ;-) miłego wypoczynku

witam :-)

ja zaś w nocy spać nie mogłam :-(

karolina
za kolejny cykl ;* Tobie by się teraz chyba wpadka przydała....

Martyna witaj :-)

jołasia
trzymam kciuki za to mieszkanie i szybką wyprowadzkę ;*

Witam Was Kochane...macie racje nie kombinuje nic na sile bo to tylko moze pogorszyc sprawe...jestem juz psychicznie przygotowana na jutrzejszy zabieg.Dostalam namiary na lekarza do ktorego mam chodzic tej kobiety nikt nie poleca...podobno jest nie kompetentna:-( szkoda tylko ze dowiedzialam sie tego tak pozno.

Martyna witaj

Zycze Wam milego dnia

Witam :) Mi dziś też spadła temp ... :(
Anula - staracie się już 1,5 roku, robiłaś jakieś badania? Ja miałam jakiś czas temu TSH i było ok. Wiem, że trzeba zaczekać rok i dopiero robić badania, ale w przyszłym msc i tak mam do zrobienia morfologię to może przy okazji bym sobie zrobiła jakieś badanie z krwi, np. myślałam o prolaktynie? W sumie kłucie jedno...

reklama
goska03 dziękuję za odpowiedz ;-)
Dzis brzuch pobolewa nie jak na @. temperatura jeszcze nie spadła tak więc jest jeszcze nadzieja czego i wam życzę ;-)

Do góry