reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzień dobry :)
zasnęłam wczoraj przed kompem ;P nadrobię później bo teraz zbieram się do pracy, jednak nie mam zajęć.
Dla wszystkich przepowiadających mi ciążę :) Słonka dziś jeszcze większy spadek, więc nici z tego, trudno, będzie prezencik na święta w grudniu :-D

reklama
Tak, spadła do temperatur z pierwszej fazy, druga raza była ok 36,6-36,77 a dziś mam 36,35

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Ja mam tendencję do wykrakiwania znajomym w pracy ciąż. Dwóm kolegom wygadałam i co? Żony w ciąży, szefowi też wykrakałam i jego żona też ciężarówka i jeszcze dwie koleżanki - obie z drugimi ciążami. Także jakby co, to mogę służyć. :D Sobie tylko jakoś nie mogę. Bóle jak na @ ustąpiły, póki co, nic mnie od wieczora nie boli, więc może....

Ja zawsze chciałam urodzić w kwietniu/ maju. Dlatego, że nie jest się w ciąży latem, nie męczy się człowiek w te upały. Moja siostra rodziła w sierpniu, więc te ostatnie miesiące były dla niej mordęgą.

reklama
Do góry