reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anulka, jak masz czas wchodź :* Zawsze myślimy o każdej :) Kochana, jaka komedia? M o 21/22-giej dopiero w domu będzie :( Jutro jedzie na 16-tą i będzie 3 roboty robić. Jedną za kolegę, bo kolega jedzie do gdańska rozmawiać z jednym kolesiem (który zna jego brata), aby mógł pracować u niego w Norwegii. Ten sam koleś w Anglii ma ludzi (wykończeniówka) i za to, że M za niego będzie robić, on pogada w jego sprawie o Anglię. Jeżeli nie będzie potrzebował do Anglii, to trudno i tak CV M niedługo do jednej firmy będzie pisał. Tylko jak zrobi za tydzień badania wysokościowe. Dostał skierowanie i może mieć je za darmo :) Pyszności u nas, bo lubimy smacznie zjeść :) Lubię gotować. Zapraszam kiedyś na obiadek :D

Ewelinka, tak bałam się, bo wynajmujemy mieszkanie, a meble nie są nasze. Wiesz jak to jest, prawda? Trzeba szanować :) Fakt, mała najważniejsza i dobrze, że jej nic nie jest. Powiedziałam dla M i nie był zły i Oliwka sama powiedziała, to tatuś jej wytłumaczył aby uważała :)

Anulka, Asia, też mam taką nadzieje. Jakoś czasami się zastanawiam o czym pisać. Nie chce wracać do tego co było parę dni temu, ale się nie da. Strach, że ktoś Twój problem wykorzysta dla swoich durnych zabaw.

Malusiolka a dziękuję że pytasz :-) mdłości już powoli puszczają tylko ciągle senna jestem ;-) dzisiaj zrobiłam całą serię badań kombinuje żeby wyszło jak najtaniej bo cały zestaw badań ok 250 zł porażka jakąś, będę musiała je odebrać od doktorki która mnie kierowała mam nadzieję że da mi je skserować :-) bo nie uśmiecha mi się wydawać tyle kasy

W środę wizytę zobaczymy jak dzidzius rośnie ;-)

Wysyłam mega pake fluidków kochane ~~~ i jeszcze takich milion ;-)

Malus wiem bo sama wynajmuje mieszkanie :-) tylko ze nu duzo mebli i sprzetu mamy swojego no ale sa tez i meble wlasciciela.

Monarti dziękuję za fluidki :-) oby dotarly nad morze ;-)

U mnie pogoda ładna.. tak było ciepło, że do sklepu pojechałam w bluzie i kamizelce. Dobrze, że bez kurtki, bo bym nie wytrzymała tego ciepła. Na Ciężarówkach Ze Staraczek 2013 Benfica nam pisała, że po niedzieli ma być niska temperatura i śnieg z deszczem. Oby tak nie było.

Monarti, ciesze się, że u Ciebie w porządku. Ja z mdłościami miałam problem do prawi samego końca i to od początku. Ale jakoś się przeżyło dla dziecka. Najgorsze badanie, które miałam zrobić, to glukoza. Nie wiem czy dałabym teraz radę ją zrobić. W pierwszej ciąży oddałam, bo nie wytrzymałam i w kibelku wylądowała, a drugą ciąże jakoś poszło, bo wcześniej zjadłam coś, a nie powinnam :p Badania są drogie, wiem coś o tym. Mój lekarz, który prowadził mi 2 ciąże w drugiej żadnych skierowań nie dawał i kupę kasy poszło ;/ A jak się zapytałam o skierowanie, to z tekstem, że budżet za mały i nie są wstanie dawać skierowań.

Monarti, Motylu - jeżeli macie ochotę, to zapraszam tutaj - Ciąża Ze Staraczek 2013 Miło będzie jak do nas dołączycie :)

Łapcie kochane nie będę Wam żałować :-)życzę żeby Wam się też szybko udało ;-) najlepiej tak jak mi i mężowi 3 lata temu w pierwszym cyklu a tym razem w 2 cyklu starań więc łapcie fluidki bo są bardzo płodne ;-)

Hej,
Czytam was czytam i nie wiem co napisać jakiś taki dystans złapałam...
Jestem po pracy maż na kolacje zażyczył sobie naleśniki po meksykańsku..
Nigdy nie robiła muszę zrobić;-)
Faktycznie wieczór zapowiada sie fajnie filmowo ja mam winoo:tak:
Motyl gratuluję :-):-) &&&&&&&&&

Malus pamiętam to badanie na glukoze:-) zabrałam cytryne i jakoś mi się przyjęło :-)zobaczymy co będzie tym razem :-) jeszcze 5 lat temu nie było obowiązkowego Hiv , i innych pamiętam że robiłam tylko toxo , kiłe krew i mocz a dzisiaj zrobiłam 13 badań :-(

Jeśli chodzi o film ostatnio zapadł mi w pamięć Zagubiony Czas :-) znakomity z tłem historycznym ;-) zboczenie zawodowe moje ;-)

Malus dziękuję za zaproszenie na tamten wątek może się skusze :-) mam tam już znajome koleżanki z innych wątków

reklama
Do góry