reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Wątpliwości też brałam 2x2 i kurde nic :( Chyba mam jakiś poważny problem z tym śluzem i dlatego się nie udaje. Mam jeszcze troche kapsułek to chyba wróce do brania, a nuż coś to da.

Iwo co ja bym dała za piękny śluz. U mnie prawie żadnego, dopiero jak sobie go poszukam w środku to moge stwierdzić czy coś jest.

reklama
Hej, ja po pracy i dopiero nadrobiłam Wasze posty z całego dnia.

Motylek-
przede wszystkim jeszcze raz Ci mooocno gratuluje! Ale fajnie,ze chcesz zrobić Mężusiowi niespodzianke!

Watpliwosci- kuruj się Kochana! Mi zawsze pomaga szybko theraflu albo fervex w saszetkach do picia.

Asiu
- kwiatuszki przepiękne! Już tak zapachniało wiosną od Twoich kwiatków.

Maluś
- ja jestem cicho, bo w pracy jestem codziennie i najwcześniej o 15.30 jestem w domu, a nadrabianie Was długo mi zajelo. Buzaki Kochana :*

Mligocka
- oby to była fasolka!

Gabis
- jak tam Kochana? Bierz nawet 3 kapsułki 2 razy dziennie.

Mychunia
- ale fajnie, że takie piękne wieści przynosisz od ginka! Mówiłam, że będzie dobrze! Już w tym cyklu wróżę Ci szczęśliwe zakończenie.

Ja mam 5 storczyków i jednego takiego botanicznego, którego nazwy jeszcze nie znam, bo jest malutki i nigdy nie kwitł, a keiki dostałam od koleżanki.
Mligocka trzymam kciuki, żeby @ zgubiła Twój adres.
Wątpliwości3 - Ty już nie wątp. Udać może się zawsze. Trzymam za ciebie &&&&&
Gabis -
dzięki wielkie, ale jeszcze tak się nie nastawiam, w poniedziałek zrobię betę, to będę wiedziała już więcej. Wczoraj, zanim miałam wynik bety, zrobiłam drugi test - tej samej firmy - i kreska była słabsza, ale na becie wyszło 30,20. Zobaczymy.

Ja juz po nalesnikach.. jakos mi sie nie dobrze po nich zrobilo... :-(

Asiu pogoda sie robi okropna a myślałam ze skoro Adam ma jutro wolne to gdzies sobie pojedziemy pokorzystac ze słoneczka.

Anulka, rozumiem :* Ale bez Ciebie tak smutno :* Zauważyłam, że forum nie jest takie samo jak parę dni temu ;/

Byłam dzisiaj w Lidlu i zastanawiałam się nad kupnem żonkili, były piękne, ale jakoś w ostatniej chwili rozmyśliłam się. Na pewno na Święta kupie :) Za to kupiłam do jedzenia mozzarelle i pesto zielone <mniam> Może dzisiaj zrobię na kolację, albo jutro na obiad, bo mam jeszcze z biedronki mrożoną lazanie (jest smaczna). Kupiliśmy lazanie, bo M chciał na obiad, ale nie zjadł jej, bo jak był na myjni ja zrobiłam gulasz i obrałam ziemniaczki. Wróciliśmy z zakupów, to zaraz był obiad i dorobiłam tylko surówczkę z ogórka i pomidora :D:D

A co do szkła z drzwiczek barkowych co się Oliwcę pobiło, to M powiedział żeby się nie martwić. Zmierzymy ile trzeba i pojedziemy do szklarza :) Dobrze, że to dużo nie kosztuje.

Ostatnia edycja:
Maluś- ale pyszności u Ciebie w kuchni, hihi! No niestety, w pracy nie mam ani chwilki, aby podczytac i napisac cos do Was. Zrobilo się inaczej na forum, to prawda. Szkoda, ze niektóre Dziewczyny nadużyły naszego zaufania.

Lece sprzatac, wieczorem o 20. super komedia na TVN, oglądajcie koniecznie i zaraz po niej kolejny super film na tej samej stacji. Przygotujcie się na super wieczór filmowy. Ja już zaopatrzyłam się w cin&cin, hihi.

reklama
no ja może dziś też winka się napije :) u nas na kolacje pizza, ale przyznam szczerze ze absolutnie nie chce mi sie jej robić :( moze sobie odpuszcze.

Maluś ja też to widzę, ze forum jest inne. Ale mam nadzieję, że jakoś się to unormuje. Chciałabym bardzo, aby były tu z nami tylko uczciwe osoby.

No ale bądźmy dobrej myśli.

Blair ! Co z Tobą???

Do góry