reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Asia dzięki. Masz rację. Tylko ciężko trochę mi będzie... Ale muszę dać radę. Piękne zbiory bursztynków :tak:

reklama
Lisica, wiem ze ciezko ci bedzie. Masz prawo czuc niesprawiedliwosc. Ale to nie pomoze. Moze zniszczyc przyjazn. Mysle ze twoja przyjaciolka tez to przezywa. I dasz rade. Jestem tego pewna. Jestesmy tu z toba i nie pozwolimy abys zle sie czula. :D

Lisica - trzymaj się dzielnie. Wokół mnie też było sporo ciężarówek a nam nie wychodziło. Moja siostra zaszła w ciążę nieplanowaną nawet. :) Ale dałam radę, zostałam ciocią. Mam fajną siedmiomiesięczną dziewuszkę w rodzinie.

Byłam dziś na becie - jutro nie mogę jechać. Znalazłam takie czynne 24/h w Poznaniu. Moja beta obecnie wynosi 39,30. W środę wynosiła 30,20. Mały to przyrost? Za mały?

Ania_Beata - każde laboratorium ma inne zakresy, skale, nie zawsze da się porównać wynik z 2 różnych laboratoriów.
.....ale na becie byłaś 13.03 w czwartek, coś kojarzę

"Moja beta obecnie wynosi 39,30. W środę wynosiła 30,20. Mały to przyrost? Za mały?"

mligocka - Ty jednak na grudzień się skusiłaś, kciuki za następny cykl!!

Ostatnia edycja:
A to jest to samo laboratorium, Alab, dlatego że pierwsze robiłam w mojej podpoznańskiej wiosce i oni stamtąd przewożą próbki do tego w Poznaniu, w którym badanie robiłam dziś.

No ale Ania b zobacz u Gosi beta po 6 dniach jest o 5000 wyzsza wiec nawet jesli minely tylko 4 dni to powinnac miec bete ok 2500- 3000.

reklama
Jejku dziewczyny czy to możliwe żebym miała owulacje w 9 dniu cyklu???
Od wczorajszego wieczoru dużo śluzu a dzisiaj pobolewanie jajników ...
Zastanawiam się czy coś ze mną jest nie tak .. że taka wczesna owulacja..

Do góry