reklama
Lisica, wiem ze ciezko ci bedzie. Masz prawo czuc niesprawiedliwosc. Ale to nie pomoze. Moze zniszczyc przyjazn. Mysle ze twoja przyjaciolka tez to przezywa. I dasz rade. Jestem tego pewna. Jestesmy tu z toba i nie pozwolimy abys zle sie czula. 
Ania_Beata
Fanka BB :)
Lisica - trzymaj się dzielnie. Wokół mnie też było sporo ciężarówek a nam nie wychodziło. Moja siostra zaszła w ciążę nieplanowaną nawet.
Ale dałam radę, zostałam ciocią. Mam fajną siedmiomiesięczną dziewuszkę w rodzinie.
Byłam dziś na becie - jutro nie mogę jechać. Znalazłam takie czynne 24/h w Poznaniu. Moja beta obecnie wynosi 39,30. W środę wynosiła 30,20. Mały to przyrost? Za mały?
Byłam dziś na becie - jutro nie mogę jechać. Znalazłam takie czynne 24/h w Poznaniu. Moja beta obecnie wynosi 39,30. W środę wynosiła 30,20. Mały to przyrost? Za mały?
Ania_Beata - każde laboratorium ma inne zakresy, skale, nie zawsze da się porównać wynik z 2 różnych laboratoriów.
.....ale na becie byłaś 13.03 w czwartek, coś kojarzę
"Moja beta obecnie wynosi 39,30. W środę wynosiła 30,20. Mały to przyrost? Za mały?"
mligocka - Ty jednak na grudzień się skusiłaś, kciuki za następny cykl!!
.....ale na becie byłaś 13.03 w czwartek, coś kojarzę
"Moja beta obecnie wynosi 39,30. W środę wynosiła 30,20. Mały to przyrost? Za mały?"
mligocka - Ty jednak na grudzień się skusiłaś, kciuki za następny cykl!!
Ostatnia edycja:
Ania_Beata
A to jest to samo laboratorium, Alab, dlatego że pierwsze robiłam w mojej podpoznańskiej wiosce i oni stamtąd przewożą próbki do tego w Poznaniu, w którym badanie robiłam dziś.
Ania_Beata
Tak, racja, pomyliło mi się. To był czwartek.
reklama
karolina859
Jejku dziewczyny czy to możliwe żebym miała owulacje w 9 dniu cyklu???
Od wczorajszego wieczoru dużo śluzu a dzisiaj pobolewanie jajników ...
Zastanawiam się czy coś ze mną jest nie tak .. że taka wczesna owulacja..
Od wczorajszego wieczoru dużo śluzu a dzisiaj pobolewanie jajników ...
Zastanawiam się czy coś ze mną jest nie tak .. że taka wczesna owulacja..