reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ok dzięki dziewczyny, właśnie śledzę tam swój wykres.. bo byłam ciekawa kiedy mogę zaobserwować u siebie owulkę...
Do lekarza w poniedziałek się rejestruje , bo coraz bardziej to mi się nie podoba.. te plamienia.. i w ogóle...

Dla wszystkich staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hej dziewczynki :-)

wróciłam i mężuś mi pożyczył komputer :-)

wczoraj mnie tak głowa bolała, że aż mi było niedobrze :-(

teraz właśnie skończyłam załatwiać kuzynce wózek i łóżeczko od koleżanki :-)

w sobotę rano byliśmy w M1 w Czeladzi gdzie kupiłam chrześniakowi maskotkę konika cudny jest :-) mięciutki w dotyku i może służyć zarówno jako zabawka jak i podusia :-D a popołudniu poszliśmy odwiedzić kuzynkę :tak:

moi rodzice i kuzynka jak się dowiedzieli co lekarz powiedział wróżą mi czteropak :szok:

Lisica
ja w zeszłym roku zwiedzałam na wakacjach Krosno :-)

Gabis
fajna machina :-)

Asia śliczne zbiory :-D

Ania_Beata to bardzo mały przyrost... Zrób za dwa dni betę i może skonsultuj to z lekarzem.

Asiu co będziesz robić z bursztynkami?

Mychunia w Krośnie to raczej nie ma co zwiedzać :-p chyba że centrum dziedzictwa szkła ;)

Nosi mnie dziewczyny... Podsuncie pomysły na dobre dietetyczne śniadanie do pracy ;) bo już mi musli z jogurtem bokami wychodzi.

reklama
Powiedzialam.. Ale spodziewalam sie innej reakcji.. Obydwoje sid bojimy, tym bardziej ze on moje poronienie przezyl 1000 razy bardziej niz ja.. Jest dystans, ale zrobil sie weselszy..

Do góry