reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Ania_Beata jeśli poroniłaś to na Twoim miejscu ja bym szukała rady u lekarza a nie brała na własną rękę wiesiołek. Przecież cykl musi wrócić do normy, nie wiadomo jak się będziesz oczyszczać... A jeśli ciąży nie było to ta beta jest dziwna i mnie by zaniepokoiła.

Ciąża była. Stąd pozytywny wynik testu i bety. Ale przyrost był mały. Na wizycie lekarka powiedziała, że zarodek najpewniej się nie zagnieździł i trzeba czekać na poronienie, które ma wystąpić w ciągu 2 tygodni.

reklama
Nie rozumiem płowy z WAS tu gadacie jestem w ciąży już po 2 dniach a zaraz umieram bo poroniłam a później po 4 dniach od razu znowu chcecie następne robić i jakieś badziewia brać.Jakbyście naprawdę poroniły bo byście żyły sobie powcinały a nie takie głupoty gadały
A co do pracy to nasza Łódź jest wieśniaczym i prostackim miastem w którym gdzie się nie patrzy to tylko układy nawet w agencjach pracy - co do prawka to jak się mieszka na zadupiu na wsi to jest prościej bo wiadomo, że takim muszą dać bo nigdzie nie dojadą. Ja niestety układów nie mam a do pracy w Biedronce itp. nie dostanę bo za mądra jestem skoro kierownik jest po zawodówce.
A skoro tyle was pracuje to co robicie pół dnia na tym forum ? bo jak bym pracowała to bym czasu nie miała czytać tych głupot co poniektórych. :laugh2::laugh2::laugh2:

nie rozumiem płowy z was tu gadacie jestem w ciąży już po 2 dniach a zaraz umieram bo poroniłam a później po 4 dniach od razu znowu chcecie następne robić i jakieś badziewia brać.jakbyście naprawdę poroniły bo byście żyły sobie powcinały a nie takie głupoty gadały
a co do pracy to nasza łódź jest wieśniaczym i prostackim miastem w którym gdzie się nie patrzy to tylko układy nawet w agencjach pracy - co do prawka to jak się mieszka na zadupiu na wsi to jest prościej bo wiadomo, że takim muszą dać bo nigdzie nie dojadą. Ja niestety układów nie mam a do pracy w biedronce itp. Nie dostanę bo za mądra jestem skoro kierownik jest po zawodówce.
A skoro tyle was pracuje to co robicie pół dnia na tym forum ? Bo jak bym pracowała to bym czasu nie miała czytać tych głupot co poniektórych. :laugh2::laugh2::laugh2:

popieram !!!!!!!:-)

ana0808 nie Tobie osadzać co dziewczyny robią w pracy lub poza nia.. skoro ci się nie podobaja wypowiedzi to opuść forum.. Każdy szuka wsparcia gdzie indziej.. mnie dziewczyny bardzo pomogły i jestem im za to niezmiernie wdzieczna..

Byłam z młodą u mojej lekarki
Jutro biedny Emek idzie z nią na pobranie krwi i mocz :sorry: no coż akurat tak wypadło. Mamy zrobić rownież dodatkowo CRP,ASO, OB lekarka powiedziała że w trakcie infekcji za dobre wyniki nie wyjdą ale woli zobaczyć już teraz. Stresa mam bo młoda nigdy tak długo nie chorowała, max 5 dni i a teraz już ponad tydzień:-:)-(
To w pt poprosze o podwójne kciuki za wyniki fasolki i młodej :rofl2: przypomnę się :-D:-D:-D

Witam wieczornie.Ja niedawno wrocilam troche sie wyzylam ;-)

Iwo kochana na pewno wszystko bedzie dobrze na obu badaniach.Ja juz dzisiaj trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&

Monarti super:tak:

reklama
ana0808 - naprawdę nie wszystko można zrozumieć. Dla mnie to była moja pierwsza ciąża. Wydawało mi się, że jak się widzi na teście dwie kreski, to dziecko z tego będzie. Innych doświadczeń nie miałam. Dziewczyny mi tu bardzo pomogły, służyły radą, wsparciem i ciepłym słowem. Powiedziały, że nie zawsze to tak jest i lepiej zrobić betę. Zrobiłam ją i potem powtórzyłam. Wynik nie był satysfakcjonujący, przepłakałam całą niedzielę - więc daruj historyjki o wypruwaniu żył. Co innego, gdy roni się starszą ciążę i można cokolwiek zrobić, gdy interwencja medyczna może pomóc, a co innego gdy jest tak wczesna ciąża i zarodek obumiera, a organizm sam naturalnie się oczyszcza.

Do góry