Witajcie! Długo nie pisałam , ale czytam Was cały czas . Mam do Was pytanko. 13 dnia cyklu miałam owulację - myślę że wtedy bo objawy wskazywały na to :-) Dziś jest 17 dzień cyklu czyli 4 dni po owulacji a mnie mocno boli jajnik, ten sam bolał mnie jak miałam owulację. Nie wiem co to może być
reklama
papryczka_
Fanka BB :)
Pisalam i zniknęło mi:/
Yesenia, może coś jest na rzeczy? (Efekty starankowe?
)
Julia i co teraz?
do września pozostaje mi tylko czekać, bo wtedy dopiero będę miała wizytę u endo.Wydaje mi się, że kobiety, które mają TSH powyżej 3, tez zachodzą w ciążę tylko trudniej.
Nie jestem pewna, ale 4 lata temu CHYBA mialam TSH 3.00~3,2 i zaszłam w ciążę w mcu miodowym (1 cyklu starankowym) i teraz mam kochanego 3 letniego synka
Zastanawiam się jak można w naturalny sposób obniżyć to TSH..Dieta, zwiększyć jeszcze bardziej aktywność fizyczna, unikać stresu? Chociaż to hormony rządzą się swoimi prawami.Doszkam do wniosku, że po @- staranka będą całkiem na luzie, (ten cykl odpuscilismy), bez liczenia dc, sprawdzania sluzu i zwracania uwagi na odzywajace się jajniki.
Yesenia, może coś jest na rzeczy? (Efekty starankowe?
Julia i co teraz?
Nie jestem pewna, ale 4 lata temu CHYBA mialam TSH 3.00~3,2 i zaszłam w ciążę w mcu miodowym (1 cyklu starankowym) i teraz mam kochanego 3 letniego synka
Zastanawiam się jak można w naturalny sposób obniżyć to TSH..Dieta, zwiększyć jeszcze bardziej aktywność fizyczna, unikać stresu? Chociaż to hormony rządzą się swoimi prawami.Doszkam do wniosku, że po @- staranka będą całkiem na luzie, (ten cykl odpuscilismy), bez liczenia dc, sprawdzania sluzu i zwracania uwagi na odzywajace się jajniki.
Dziewczyny dziekuje za troske. Czekam juz na wejscie do gabinetu.
Kasikz tak ja mam wade serca WPW czestoskorcz nadkomorowy. Mialam 3 ablacje robione ostatnia 4 lata temu i spokoj mialam do teraz, a wiem ze to niebezpieczne dla zdrowia i zycia wiec nie chcialam czekac.
Aneczkom najlepszego !
Kasikz tak ja mam wade serca WPW czestoskorcz nadkomorowy. Mialam 3 ablacje robione ostatnia 4 lata temu i spokoj mialam do teraz, a wiem ze to niebezpieczne dla zdrowia i zycia wiec nie chcialam czekac.
Aneczkom najlepszego !
Hej, ho!!
Ja z nowa porcja fluidków i kciukami za wkrótce testujące: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
oraz pozdrowienia od brzuchola u progu 7 miesiąca - kiedy to zleciało
:
Zobacz załącznik 635852
Ja z nowa porcja fluidków i kciukami za wkrótce testujące: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
oraz pozdrowienia od brzuchola u progu 7 miesiąca - kiedy to zleciało
:Zobacz załącznik 635852
Jestem po wizycie. Nie jest najgorzej. Ekg wyszlo dobrze dostalam leki, ale mam wstrzymac sie jak najdluzej z ich braniem. Jesli bede sie gorzej czula to mam zrobic Holtera. Kontrola w pazdzierniku i dostane na tej wizycie skierowanie na cesarke. Wiec jestem happy.
Goskaaaaa!!! Brzuch super!!
Goskaaaaa!!! Brzuch super!!
malena100
Fanka BB :)
witam się wieczornie :-) byłam na imieninach u przyszłej teściowej i teraz odpoczynek na bb 
goska03 fajny brzusio
miło popatrzeć :-) życzę wszystkiego dobrego :-)
julia wiem, że na liście już moja kolej na jakiś krok, ale póki co cisza
ani w jedną ani w drugą stronę
dam znać na dniach, mam nadzieję

goska03 fajny brzusio
miło popatrzeć :-) życzę wszystkiego dobrego :-)julia wiem, że na liście już moja kolej na jakiś krok, ale póki co cisza
ani w jedną ani w drugą stronę
dam znać na dniach, mam nadzieję

Ostatnia edycja:
reklama