reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Witajcie! Długo nie pisałam , ale czytam Was cały czas . Mam do Was pytanko. 13 dnia cyklu miałam owulację - myślę że wtedy bo objawy wskazywały na to :-) Dziś jest 17 dzień cyklu czyli 4 dni po owulacji a mnie mocno boli jajnik, ten sam bolał mnie jak miałam owulację. Nie wiem co to może być

reklama
Pisalam i zniknęło mi:/
Yesenia, może coś jest na rzeczy? (Efekty starankowe?:D)
Julia i co teraz?:D do września pozostaje mi tylko czekać, bo wtedy dopiero będę miała wizytę u endo.Wydaje mi się, że kobiety, które mają TSH powyżej 3, tez zachodzą w ciążę tylko trudniej.
Nie jestem pewna, ale 4 lata temu CHYBA mialam TSH 3.00~3,2 i zaszłam w ciążę w mcu miodowym (1 cyklu starankowym) i teraz mam kochanego 3 letniego synka;)
Zastanawiam się jak można w naturalny sposób obniżyć to TSH..Dieta, zwiększyć jeszcze bardziej aktywność fizyczna, unikać stresu? Chociaż to hormony rządzą się swoimi prawami.Doszkam do wniosku, że po @- staranka będą całkiem na luzie, (ten cykl odpuscilismy), bez liczenia dc, sprawdzania sluzu i zwracania uwagi na odzywajace się jajniki.

Dziewczyny dziekuje za troske. Czekam juz na wejscie do gabinetu.

Kasikz tak ja mam wade serca WPW czestoskorcz nadkomorowy. Mialam 3 ablacje robione ostatnia 4 lata temu i spokoj mialam do teraz, a wiem ze to niebezpieczne dla zdrowia i zycia wiec nie chcialam czekac.

Aneczkom najlepszego !

Jestem po wizycie. Nie jest najgorzej. Ekg wyszlo dobrze dostalam leki, ale mam wstrzymac sie jak najdluzej z ich braniem. Jesli bede sie gorzej czula to mam zrobic Holtera. Kontrola w pazdzierniku i dostane na tej wizycie skierowanie na cesarke. Wiec jestem happy.

Goskaaaaa!!! Brzuch super!!

witam się wieczornie :-) byłam na imieninach u przyszłej teściowej i teraz odpoczynek na bb :-p

goska03 fajny brzusio :tak: miło popatrzeć :-) życzę wszystkiego dobrego :-)

julia wiem, że na liście już moja kolej na jakiś krok, ale póki co cisza :confused: ani w jedną ani w drugą stronę:confused: dam znać na dniach, mam nadzieję:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ostatnia edycja:
Goska super brzucholek. I wow-7 mc a ty chodzisz w normalnych nieciążowych spodniach. Super figura.

Yesenia a moze ci sie owu przesunęła?

reklama
Do góry