reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Jugosława - dzięki, ja czuję się ogólnie bardzo dobrze, czasem pobolewają plecy albo pośladki, albo zgaga dokucza, ale poza tym nic poważnego, więc norma :-D no i zaczyna być ciężko już ze schylaniem,zakłądaniem butów, depilacją i zadyszką po szybszym marszu lub wbieganiu po schodach :p

Julia - testuj, testuj:) &&&&&&

reklama
Hey kobietki ....
Dobrze ze juz jest piątek, Piateczek, piątunio,po pracy ....

Na winko zapraszam :-D

Ciężko się wstawalo, w pracy flaki z olejem ....koniec miesiąca grr ...

Kornelia pokaż brzusio ! Gratuluję córeczki ....imię wybrane ?

Julia oj ja trzymam mocno kciuki ....

Lux co u ciebie ?

Miss jak sie czujesz?

Jugoslawa ja węzeł smaruje maścia rozgrzewajaca vick i chuste albo szalik zapodaje działa :-)

Jazza a dzisiaj o tobie myslalam i powiem Ci ze ciesze się ze z praca ci sue uklada ....

kornelia: eee to super, ciąża idealna :D Niech tak do rozwiązania będzie :) Jak to się mówi "nudnej ciąży życzę" :) Ciągle się dziwię jak ten czas szybko leci... :)

anula: piąteczek :D Ja na winko chętnie :D Tylko ja ekonomicznie ostatnio i mi pół lampki czasem wystarczy, żeby dobrze się bawić :D Hmmm co do węzła to właśnie miałam amol wypróbować...na chwilę obecną jest trochę lepiej. I faktycznie ciepło pomaga :) Słyszałam bardzo dobre opinie o tej maści vick.

Zapisałam się do gin na podglądanie jajników. Sprawdzimy czy pęcherzyk ładnie pękł czy znowu będzie przetrwały i torbielka się zrobiła. Coś tam mi się dzieje w tym podbrzuszu, bo pobolewa i jest wysadzone, ale czy to od owu czy od torbieli to nie wiem sama...
Ja po kolacji, dzisiaj tak później, bo ciągle ktoś dzwonił i tak mi 1,5h zleciało na rozmowach ;)
Spokojnej nocy dziewczyny ;)

Anula no wlasnie mialam pisac bys sie odezwala;-)
No w koncu wolne wypoczywaj;-)

Jugoslawa ja za tydzien z laskami umowilam sie na dzien kobiet;-) zresetuje sie hehe;-) a jak;-)
To teraz trzymam kciuki by wizyta sie udala&&&&& i wiesci dobre byly;-)

Jutro rano jedziemy na zakupy to nam caly dzien przeleci;-) wiec pewnie podwieczor odezwe...

Dzisiejszy dzien mi zlecial...ostatnio czesto mysle o babci, tak przykro mi bo chcialabym ja odwiedzic zobaczyc...a wtedy do mnie dochodzi ze jej niemaa...to takie stradzne uczucie:-:)'(

Wogole corka stwierdzila ze jak dzidzie bede miala w brzuszku to damy jej imie babci!!

julia: powiem ci, że jak mi babcia zmarła to mniej więcej przez kilka dobrych miesięcy jak byłam gdzieś blisko to chciałam ją odwiedzić, albo jak rozmawiałam z kimś z rodziny to pytałam co u babci :( To chyba kwestia tego, że człowiek musi się przyzwyczaić do nowej sytuacji...Ja też się umówiłam za tydzień z koleżankami :D hyhy i też mam zamiar się zresetować ;)

lux: czyli jednym słowem będziesz miała co robić :)

reklama
Witam

Milego dnia zycze kochane;-)

Ja zaraz lece sie szykowac na zakupy;-)
Obiad na wyjezdzie sobie zjemy;-)
Niewiem jakos znow napiecie miedzy mna a mezem:/ ehhh ja znow strasznie zaczepna jestem pewnie to przed @ :-(

Do góry