• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej dziewczyny :) Dawno nie odzywałam się, ale staram się czytać co u Was słychać :)

Chciałabym Wam się trochę pochwalić, mam nadzieję, że się nie pogniewacie :) A mianowicie mieliśmy wczoraj usg połówkowe i nasze maleństwo rośnie zdrowo, wszystko pięknie i jest DZIEWCZYNKĄ :-D:-D:-D

Trzymam kciuki za Was wszystkie nieustannie i przesyłam wiruski ciążowe!!!! :-)

julia: po wizycie i zabawie pewnie córcia jeszcze lepszy humorek ma :) Faaaajnie :) a kiedy testujesz? Bo to jakoś blisko chyba?

lux: a co ty tak dzisiaj biegasz? Co upichciłaś na obiadek?

kornelia: gratulację kochana! Teraz to już będzie zaraz 24 tydzień, 30...i szybciutko minie :) A jak się czujesz?

Ja właśnie wszamałam deserek i czuję się bosko ;D
Zrobiłam tak na szybko owoce z jogurtem polane czekoladą...pycha!

Jugoslawa tak corka zadowolona a po tym spotkaniu jechalismy po tatusia;-) wiec atrakcji sporo a jutro wyplywam na zakupy;-)
tak niby @ wyliczona na 2.03 wiec moze zatestuje w niedziele...zobacze jeszcze;-)
Niesadze ze sie udalo...

lux: oooooo nugetsy z kurczaka lubię :D A jak weekend się zapowiada? Coś macie do zrobienia czy bardziej leniuchowanie? Czy może praca?

julia: jutro się będzie działo u ciebie :D Zzzzzzakupy :D Termin @ już bliski, więc teściora można zrobić...Wiesz, że była owu, a to wiele znaczy kochana :D Wiadomo, że w tych sprawach to różnie bywa, ale....no właśnie potrafi nas życie zaskoczyć :) Kochana co ma być to będzie. Owu była, przytulanko było i tyle....reszta to natura :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry