• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

missiiss: o kurde :/ Faktycznie szpital u ciebie :( Tak się najtrudniej zdrowieje jak wszyscy chorzy :( Mam nadzieję, że szybko to minie i wrócicie do zdrowia! Trzymaj sie kochana i nie dawaj się grypie. Zdrówka dla całej rodziny. Mnie kiedyś internistka powiedziała, że jak cały dom choruje to trzeba często i intensywnie wietrzyć pomieszczenia. I faktycznie to pomaga. Zbierałam ludzi w jednym pokoju, a w pozostałych otwierałam okna i faktycznie lepiej sie oddychało, lepiej się do zdrowia wracało. Trochę się w ten sposób choróbko przegna. Uwielbiam buraczki rolnika :D

reklama
Moje paznokcie

Załączniki

• 1424946537733.jpg
    1424946537733.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 44
Miss wiesz co ogolnie wszyscy choruja bo pogada straszna:/ raz cieplo raz zimno u nas przychodnia zawalona:/

No dzis wyrabiam karte kibica, bilet dla mnie tez kupuje;-) kobiety maja 30% rabatu hehe;-)

lux: ooo wolne :D

julia: bardzo ładne paznokietki :D Podoba mi się ten róż, taki optymistyczny. Kartę kibica? ;) No no mężu padnie jak dostanie bilety :D

Ja się zbieram na rynek po warzywa. Mam nadzieję, że się nie zgubię w tej mgle!

Jugoslawa bo na mecze z samym biletem niewejdziesz...musisz miec dokument a w tym wypadku wyrabiaja ci karte kibica z fotka nr.dowodu i pesel przynajmniej z tego co sie dowiedzialam...
Roz taki na lato;-) ale tak mysle by zrobic sobie . Np. Wszystkie czarne i jeden paznokiec na inny hehe

julia: coś kiedyś słyszałam o kartach kibica, ale nie pamiętałam na czym to dokładnie polega. W sumie dobrze, bo może w jakiś sposób zwiększa to bezpieczeństwo. Wszystkie czarne z jakimś kolorowym przełamaniem też będą ładnie wyglądać. Teraz to tyle jest opcji kolorów i sposobów malowania, że czasem nie wiadomo co wybrać! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry