jazza
Fanka BB :)
Lux szpieg radziecki hahaha
dobrze dobrze, kontroluj go, faceci nie potrafia gospodarzyc pieniedzmi niestety i malo co mysla o codziennych rzeczach i wydatkach niestety, nie potrafia oszczedzac, wyjatkiem jest moj tata, bo on znow oszczedny i zawsze myslal o tym, aby mi wszystko kupic, a sobie na koncu, jestem jego jedyna corka ;-). Dobrze, ze sie pogodziliscie
Missiiss najwazniejsze, ze z malutka wszystko ok i jak sie dobrze rozwija to nie martw sie o swoja wage, tylko ciesz, bo inne tyja i 20 i 30 kg, a Ty sobie idziesz z waga w dol
. Czas leci jak nie wiem, ja tez pamietam jak test robilas, a tu juz zblizasz sie do finishu:-). A to naliczanie to sprawdz u kogos innego, bo sie jeszcze okaze, ze sie pomylili.. z reszta nie zdziwilabym sie, od nas wymagaja skrupulatnosci i wszystkiego jak nalezy, a smai ciala daja na calej linii. Juz nie wspomne, ze z tej mojej bylej rpacy pita nie dostalam dalej.. szlag mnie trafia... wedle prawa musza mi przyslac go do konca lutego.. az musze sprawdzic w morde, bo jak przekrocza termin to im tak nawtykam, ze jaja im sie skurcza do wielkosci orzeszkow ziemnych
.. buce...ta moja byla praca to dziala na mnie jak plachta na byka
. No ale kurcze niektorzy chca sie szybko rozliczyc i miec z glowy i szybciej zwrot dostac, a szykuje mi sie spory w tym roku..
Anula to dobrze, ze lubisz to co robisz, bo to najwazniejsze, najlepsza u Ciebie bedzie zmiana srodowiska, wszedzie trafia sie niesttey tacy co podniosa cisnienie, ale tego nie unikniemy. A wiosne to czuc w powietrzu, chociaz i tak zimno, ale pierwsze podrygi sa odczuwalne;-)
Jugoslawa ja tez sie nie moge doczekac wiosny, kiedy bedzie mozna wdziac cos lzejszego i w ogole czlowiek wtedy sie inaczej czuje. Uwielbiam kiedy zaczyna sie robic zielono, zaczynaja kwitnac jablonki, wisnie, bzy, laki sie pieknie zielenia, nawet zolte mlecze (choc chwasty haha) pieknie wygladaja wtedy, uwielbiam wiosenne spacery
. Maj jest pieknym miesiacem, oby w ta majowke snieg nas nie zasypal jak kiedys haha i oby w wielkanoc ludzie nie musieli do kosciolow ze swieconka saniami jechac, bo i tak bylo dwa lata temu 
jazz normalnie
. A co do butow to bylam ostatnio w ccc i deichmann i sa jakies fajne buty, nawet cos tam sobie upatrzylam, faje baleriny w paski bialo czarne, z takim zaostrzonym czubem, ale niestety botkow czarnych na koturnie ani widu ani sluchy, wiec chyba w tym roku przez internet zamowie jak nic;-)
Wyszlam dzis z pracy i czulam sie jak skolowany chlop sanacyjny, jakby przesilenie wiosenne juz bylo albo nie wiem, moze tak zmeczona i niewyspana jestem
. W kazdym badz razie uciekam spac;-)
Dobranoc :-)
dobrze dobrze, kontroluj go, faceci nie potrafia gospodarzyc pieniedzmi niestety i malo co mysla o codziennych rzeczach i wydatkach niestety, nie potrafia oszczedzac, wyjatkiem jest moj tata, bo on znow oszczedny i zawsze myslal o tym, aby mi wszystko kupic, a sobie na koncu, jestem jego jedyna corka ;-). Dobrze, ze sie pogodziliscie
Missiiss najwazniejsze, ze z malutka wszystko ok i jak sie dobrze rozwija to nie martw sie o swoja wage, tylko ciesz, bo inne tyja i 20 i 30 kg, a Ty sobie idziesz z waga w dol
. Czas leci jak nie wiem, ja tez pamietam jak test robilas, a tu juz zblizasz sie do finishu:-). A to naliczanie to sprawdz u kogos innego, bo sie jeszcze okaze, ze sie pomylili.. z reszta nie zdziwilabym sie, od nas wymagaja skrupulatnosci i wszystkiego jak nalezy, a smai ciala daja na calej linii. Juz nie wspomne, ze z tej mojej bylej rpacy pita nie dostalam dalej.. szlag mnie trafia... wedle prawa musza mi przyslac go do konca lutego.. az musze sprawdzic w morde, bo jak przekrocza termin to im tak nawtykam, ze jaja im sie skurcza do wielkosci orzeszkow ziemnych
.. buce...ta moja byla praca to dziala na mnie jak plachta na byka
. No ale kurcze niektorzy chca sie szybko rozliczyc i miec z glowy i szybciej zwrot dostac, a szykuje mi sie spory w tym roku..Anula to dobrze, ze lubisz to co robisz, bo to najwazniejsze, najlepsza u Ciebie bedzie zmiana srodowiska, wszedzie trafia sie niesttey tacy co podniosa cisnienie, ale tego nie unikniemy. A wiosne to czuc w powietrzu, chociaz i tak zimno, ale pierwsze podrygi sa odczuwalne;-)
Jugoslawa ja tez sie nie moge doczekac wiosny, kiedy bedzie mozna wdziac cos lzejszego i w ogole czlowiek wtedy sie inaczej czuje. Uwielbiam kiedy zaczyna sie robic zielono, zaczynaja kwitnac jablonki, wisnie, bzy, laki sie pieknie zielenia, nawet zolte mlecze (choc chwasty haha) pieknie wygladaja wtedy, uwielbiam wiosenne spacery
. Maj jest pieknym miesiacem, oby w ta majowke snieg nas nie zasypal jak kiedys haha i oby w wielkanoc ludzie nie musieli do kosciolow ze swieconka saniami jechac, bo i tak bylo dwa lata temu 
jazz normalnie
. A co do butow to bylam ostatnio w ccc i deichmann i sa jakies fajne buty, nawet cos tam sobie upatrzylam, faje baleriny w paski bialo czarne, z takim zaostrzonym czubem, ale niestety botkow czarnych na koturnie ani widu ani sluchy, wiec chyba w tym roku przez internet zamowie jak nic;-)Wyszlam dzis z pracy i czulam sie jak skolowany chlop sanacyjny, jakby przesilenie wiosenne juz bylo albo nie wiem, moze tak zmeczona i niewyspana jestem
. W kazdym badz razie uciekam spac;-)Dobranoc :-)