• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Lux szpieg radziecki hahaha :-D dobrze dobrze, kontroluj go, faceci nie potrafia gospodarzyc pieniedzmi niestety i malo co mysla o codziennych rzeczach i wydatkach niestety, nie potrafia oszczedzac, wyjatkiem jest moj tata, bo on znow oszczedny i zawsze myslal o tym, aby mi wszystko kupic, a sobie na koncu, jestem jego jedyna corka ;-). Dobrze, ze sie pogodziliscie:tak:

Missiiss najwazniejsze, ze z malutka wszystko ok i jak sie dobrze rozwija to nie martw sie o swoja wage, tylko ciesz, bo inne tyja i 20 i 30 kg, a Ty sobie idziesz z waga w dol:tak:. Czas leci jak nie wiem, ja tez pamietam jak test robilas, a tu juz zblizasz sie do finishu:-). A to naliczanie to sprawdz u kogos innego, bo sie jeszcze okaze, ze sie pomylili.. z reszta nie zdziwilabym sie, od nas wymagaja skrupulatnosci i wszystkiego jak nalezy, a smai ciala daja na calej linii. Juz nie wspomne, ze z tej mojej bylej rpacy pita nie dostalam dalej.. szlag mnie trafia... wedle prawa musza mi przyslac go do konca lutego.. az musze sprawdzic w morde, bo jak przekrocza termin to im tak nawtykam, ze jaja im sie skurcza do wielkosci orzeszkow ziemnych:crazy: .. buce...ta moja byla praca to dziala na mnie jak plachta na byka:-D. No ale kurcze niektorzy chca sie szybko rozliczyc i miec z glowy i szybciej zwrot dostac, a szykuje mi sie spory w tym roku..

Anula to dobrze, ze lubisz to co robisz, bo to najwazniejsze, najlepsza u Ciebie bedzie zmiana srodowiska, wszedzie trafia sie niesttey tacy co podniosa cisnienie, ale tego nie unikniemy. A wiosne to czuc w powietrzu, chociaz i tak zimno, ale pierwsze podrygi sa odczuwalne;-)

Jugoslawa ja tez sie nie moge doczekac wiosny, kiedy bedzie mozna wdziac cos lzejszego i w ogole czlowiek wtedy sie inaczej czuje. Uwielbiam kiedy zaczyna sie robic zielono, zaczynaja kwitnac jablonki, wisnie, bzy, laki sie pieknie zielenia, nawet zolte mlecze (choc chwasty haha) pieknie wygladaja wtedy, uwielbiam wiosenne spacery :-D. Maj jest pieknym miesiacem, oby w ta majowke snieg nas nie zasypal jak kiedys haha i oby w wielkanoc ludzie nie musieli do kosciolow ze swieconka saniami jechac, bo i tak bylo dwa lata temu :-D:szok: jazz normalnie :-D. A co do butow to bylam ostatnio w ccc i deichmann i sa jakies fajne buty, nawet cos tam sobie upatrzylam, faje baleriny w paski bialo czarne, z takim zaostrzonym czubem, ale niestety botkow czarnych na koturnie ani widu ani sluchy, wiec chyba w tym roku przez internet zamowie jak nic;-)

Wyszlam dzis z pracy i czulam sie jak skolowany chlop sanacyjny, jakby przesilenie wiosenne juz bylo albo nie wiem, moze tak zmeczona i niewyspana jestem:eek:. W kazdym badz razie uciekam spac;-)

Dobranoc :-)

reklama
Julia kochana skad bierzesz te znizki? ja tez chce :-). Hihi a tak na powaznie to milych zakupow bierz sklepy szturmem i potem sie pochwal zdobyczami :tak:. A co do prezentu to super pomysl, moj tato od zawsze jest kibicem Legii i kiedy powiedzial, ze skoro los mu nie dal nigdy syna, z ktorym moglby kibicowac itd to orke nauczy i tak bylo, od malego zabieral na mecze Legii, na zylete zazwyczaj i szalik Legii kupil i przyspiewek uczyl, ze wiedzialam wszystko, gral ze mna w pilke (bo ja kiedys chlopczyca bylam, z chlopakami w pilke gralam i po drzewach chodzilam:-D). Od zawsze bylam z tym tematem na biezaco i znalam wyniki, sklady druzyn, zasady gry i szereg innych rzeczy, a facetom zawsze szczeki opadaly jak wtracalam sie do rozmowy z o pilce hehe :-D.
Fajny prezent i fajne przezycie to bedzie dla Twojego m:tak:

Hej baby. U nas piękne słońce i będzie ciepły dzień :) ze starym wszystko ok. Kolejny raz wczoraj mnie przepraszał. Chyba zrozumiał swój błąd. Idę robić obiad. Dziś kurak, buraczki, ryż i sos :D

Cześć dziewczyny,

ale u mnie mleko za oknem! Taka mgła, że hej :|

julia: czeka cię zakupowy weekend :D Udanych łowów życzę ;) I oczywiście pochwal się później tym co kupisz :D Ooo ależ ty dobra żonka jesteś, nie dość, że wcześniej myślisz o urodzinach męża to jeszcze bilety na mecz mu kupujesz :D No no na pewno będzie zadowolony! :) Super pomysł w ogóle :) Wizytę będę umawiać jakoś tak, żeby było ok 7 dni po teoretycznej owu, żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł czy może znowu postanowił zostać i stać się przetrwałym :) No ale wtedy to już 4 cyklu bez czegoś na pęknięcie nie odpuszczę.

jazza: ja też uwielbiam jak kwitną drzewa ;) Mlecze też lubię. Takie żółciutkie pięknie się prezentują na zielonej trawce :D Już niedługo ;) Muszę się właśnie do ccc przejść, bo na wystawie coś ciekawego widziałam i muszę zobaczyć na nodze :D Przesilenie to chyba właśnie zaczyna atakować, bo i ja i mój TŻ i znajomi narzekają na niemoc...no ale czego się nie robi dla wiosny :D

lux: zazdroszczę słonka i pogody. Przyjemnego gotowania :) Dobrze, że chłop się poczuwa, jest nadzieja, że wiecej tak nie zrobi :) A ty dzisiaj znowu na nockę czy coś się zmieniło? @ już polazła zupełnie?

anula: jak tam u ciebie?

U mnie trochę lepiej, bo nafaszerowałam się na noc lekami i zatoki trochę odpuściły. Mniej boli koło ucha...Dzisiaj jeszcze inhalacjami poprawię i powinno być dobrze. Jest szansa, że przez weekend przejdzie całkowicie i obejdzie się bez wizyty u laryngologa.

Udanego dnia :)

reklama
Hejo
Szpital na peryferia u mnie. Musze kartke na brame wywiesic "wchodzisz na wlasne ryzyko-epidemia grypy!" Tata na l4 ze mna my juz po goraczce, teraz jasko goraczkuje w nocy a mama moja wczoraj przyszla z goraczka i teraz ma 38,7:O nogdy u nas tak nie bylo szok! Moj stary tylko chodzi do pracy ale juz smarka i kaszle. Cioctka raz u nas byla z domu obok i chora jest i z babcia mieszka wiec babcia od wczoraj z goraczka i wymiotami. Masakra

Julcia
Fajny prezencik dla meza :-)a ja hmm jeszcze nic nie przytylam o_O:-D

Jazza
No napewno to sprawdze czy dobrze naliczaja. Pita jeszcze nie dostalas?? Oni chyba maja czas do konca lutego no nie?? No wlasnie napisalas przeciez ;-) to twoja byla praca dziala na ciebie jak moja na mnie :-P

Lux
Ha! Ja dzis tez buraczki otwieram :-D:-D:-D kupilam caly sloik choc najbardziej kocham domowe :-) ale rolnik tez ma pycha te tartr :-) musze hemoglobine podciagnac. :-)

Mam jutro zrobic morfologie z rozmazem po tej infekcji i crp hmm ciekawe jak to wyjdzie podczas brania antybiotyku ;-)
U mnie kropki ale cieplo. A ja tydzien juzna dworze nie bylam o_O

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry