Jugosława
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny,
lux: dobrze, że pensję masz stałą to przynajmniej tych godzin nie jest szkoda, jak wypadnie trochę krócej niż zwykle
Ja mam dzisiaj makaron z grzybami i serem
julia: który masz dzisiaj dc i jak ten test? U mnie test jeden leży i czeka...nie wiem czy sie kiedyś doczeka zrobienia :| Paznokietki i ja powinnam zrobic
Jakiś wiosenny kolorek sobie walnąć
Chociaż pewnie i tak skończyłoby się na czerwieni
Co do hormonów to ja też pytałam czy zrobić wszystkie w jednym cyklu czy mogę podzielić, to powiedział, że mogę podzielić...eh co lekarz to inne podejście
W kazdym razie prolaktynę badam często więc i w nastepnym też zbadam, więc będzie do kompletu w razie czego
Endometrium w 11 dc miałam 7 mm.
jazza: podoba mi sie nazwa wątku
Hahaha w 100% oddaje charakter staraczek
U mnie niby słonecznie, ale zimny wiaterek wieje. Mnie coś zatoki pobolewają, chyba mnie zawiało ostatnio jak bez czapki chodziłam...bolą tak dziwnie, bo czuje ucisk przy uchu i policzku, tam chyba węzły są. No nic chyba inhalacje mnie dzisiaj czekają...
Udanego dnia
lux: dobrze, że pensję masz stałą to przynajmniej tych godzin nie jest szkoda, jak wypadnie trochę krócej niż zwykle
julia: który masz dzisiaj dc i jak ten test? U mnie test jeden leży i czeka...nie wiem czy sie kiedyś doczeka zrobienia :| Paznokietki i ja powinnam zrobic
jazza: podoba mi sie nazwa wątku
U mnie niby słonecznie, ale zimny wiaterek wieje. Mnie coś zatoki pobolewają, chyba mnie zawiało ostatnio jak bez czapki chodziłam...bolą tak dziwnie, bo czuje ucisk przy uchu i policzku, tam chyba węzły są. No nic chyba inhalacje mnie dzisiaj czekają...
Udanego dnia
, ja to zmarzluch zawsze jak zimno nosze, na jesieni i wczesna wiosna tez, mam i ciensze, bo estem tak podatna na zapalenia ucha, ze moge zlapac nawet jak tylko chwile na dworzu bez czapki jestem