• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Dzień dobry dziewczyny,

lux: dobrze, że pensję masz stałą to przynajmniej tych godzin nie jest szkoda, jak wypadnie trochę krócej niż zwykle :) Ja mam dzisiaj makaron z grzybami i serem :)

julia: który masz dzisiaj dc i jak ten test? U mnie test jeden leży i czeka...nie wiem czy sie kiedyś doczeka zrobienia :| Paznokietki i ja powinnam zrobic :D Jakiś wiosenny kolorek sobie walnąć :D Chociaż pewnie i tak skończyłoby się na czerwieni :D Co do hormonów to ja też pytałam czy zrobić wszystkie w jednym cyklu czy mogę podzielić, to powiedział, że mogę podzielić...eh co lekarz to inne podejście :D W kazdym razie prolaktynę badam często więc i w nastepnym też zbadam, więc będzie do kompletu w razie czego :) Endometrium w 11 dc miałam 7 mm.

jazza: podoba mi sie nazwa wątku :D Hahaha w 100% oddaje charakter staraczek :D

U mnie niby słonecznie, ale zimny wiaterek wieje. Mnie coś zatoki pobolewają, chyba mnie zawiało ostatnio jak bez czapki chodziłam...bolą tak dziwnie, bo czuje ucisk przy uchu i policzku, tam chyba węzły są. No nic chyba inhalacje mnie dzisiaj czekają...

Udanego dnia :)

reklama
Jugoslawa zdrowka kochana i nos czapke:tak:, ja to zmarzluch zawsze jak zimno nosze, na jesieni i wczesna wiosna tez, mam i ciensze, bo estem tak podatna na zapalenia ucha, ze moge zlapac nawet jak tylko chwile na dworzu bez czapki jestem:eek:

Hej kobitki
Wracam zza swiatow :-) uff anyybiotyk pomogl i katar z lekkim kaszlem zostal... ale jak mialam prawie 39 stopni to czulam jakbym umierala.ufff

Jugoslawa
Zeby na wiosne gorzej nie bylo bo kazda bedzie sie marcowala jak kotek ;-) a i wiecej na dworze spedzala hehe :-) ja jak ide na zakupy to horror jezeli chodzi o ciuchy. Nie lubie a spodni nienawidze kupowac bo gruba jestem :-P ale to sie zmieni juz niedlugo bo zamierzam schudnac do 65 kg :-)
Nie boisz sie czekac az sam peknie?? Bo to juz 3 proba no nie?? Ja chyba bym byla zawiedziona ale ja to ja i nie wyszlabym bez recepty:-P tylkp ja to upiorny uparciuch jestem i zlosnica :-P
&&&& trzymam mocne!:-) zdrowka zeby cie nie wzielo bo takie jakies cholerstwo panuje ze ja pi....le... chyba tylko tyle powiem bo w domu ja z tatem po goraczce bolu policzkow czola calych zatok i kaszlu krtaniowym a teraz mama z mezem zaczyna. Kosmos istny.

Lux
Dobrze ze malpa odeszla. Fajnie ze krocej pracowalas zawsze to wiecej czasu dla siebie :-) a jak ze starym? Ju lepiej?

Anula
Ja bede chciala sprobowac po macierzynskim z wlasnym biznesem zobaczymy co sie uda. Dobrze ze mlody zdrowieje. Mojego staregob tez cos juz bierze...

Jazza
Ja buty kupuje raz na rok i w sumie hmmm chyba mnie wkurza fakt ze za duzy wybor ;-):-P fajna nazwa watku :-) moze rzeczywiscie odswierzenie sie przyda :-)

Julcia
Hehe to w piatek znow kupisz:-P wiesz ile ja mam w aucie pudelek po testach schowanych przed mkiem :-D:-D:-D haha przeciez ja po 4-5 potrafilam robic jak swir jakis ;-) &&& zeby cycochy bolaly od nadmiaru hormonow :-D;-)

Co do czapki mnie bylo tez ciezko namowic do chwili pierwszego przeziebienia w ciazy. Teraz chyba caly czas bede nosic do porodu ;-)

Wiecie jaka jestem wsciekla! Znow mi obcieli wyplate... powinnam dostac wyrownanie ze stycznia i owszem wyrownali ale 100 zl a nie 350 zlo_O podala mi kwote jaka zus mi wyplaca za 31 dni wiec przeliczylam na dni zwolnien i teoretycznej pracy i wyrownanie i co? I jajco.... poprosilam o wszystkie paski od pazdziernika zeszlego roku i teraz na bierzaco i dam jakiejs ksiegowej niech mi to posprawdza bo mi kompletnie to nie pasuje. Taka zla jestem....

Miss a mój stary to porażka. Wczoraj się okazało, że w dzień wypłaty bez mojej wiedzy podwędzil większą sumke. No i się wkurzyłam. Mógł powiedzieć. W końcu razem ustalamy wydatki itp. Choć kasę trzymam ja.

Jaza spdonie sa z HM mam znizke 50% a spodnie 200zl kosztuja wiec sie oplaca;-) sa dzinsowe do tego maja mega strecz co wysmuklaja uda...podnosza tylek;-) Hi-tech formula;-)
A test chyba wiadomo co wyszlo hehe;-) negatyw. A przynajmniej wiem ze na auto uzbieram;-)

Jugoslawa dzis 31dc przewazniej ok. 35dc mam cykl... jakies 9-10 dpo
Jestem mega zadowolona z paznokietek;-)
Ja mam fajny roz z jednym czarnym;-)
Ja endometrium mialam w 21dc 8,5mm

Miss dobrze ze coraz lepiej sie czujesz;-)
Mam nadzieje ze dojdziesz do ladu z tymi wyplatami z zusu

Nic lece bo zaraz do pracy

Lux
No szkoda ze nic nie powiedzial :-\ troche kwas...

Julcia
Milej pracy! Pokaz pazurki w wolnej chwili :-) tez mam nadzieje zs sie wyjasni. I tak w marcu zus odwiedze zeby mi dali co oni tam wysylaja tylko najpierw zadzwonie czy mi cos w ogole powiedza. Bo gdyby to byl pierwszy raz to ok a to juz chyba z 3 czy 4 raz.

Mierze tempke mam nadzieje ze jest ponizej 37.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry