• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
julia: ostatnio mniej piszemy tutaj :( Coraz bardziej to widać :( Wiosna idzie może nam się poprawi pisanie ;) Jak w pracy? Spokojnie?

jazza: ja też jestem wybredna w kwestii butów. W zasadzie po prostu wiem czego szukam, a zwykle tego nie ma :D Buty na koturnie są mega kobiece i seksowne. Też takie lubię. Zresztą, chyba muszę stwierdzić, że nie tylko w kwestii butów jestem wybredna, z resztą garderoby mam podobnie :D

lux: dobrze, że @ odpuszcza. Wreszcie będziesz mogła trochę odpocząć. A czemu tak krótko dzisiaj u dzieciaków?

anula: działasz coś w kwestii swojej firmy? Podejrzewam, że taki czas, kiedy chciałoby się robić coś innego, coś swojego jest ciężki w robocie, a do tego jak wszystkiego dużo na głowie dodatkowo to już w ogólnie koszmar :/ Dobrze, że z młodym lepiej. Widzę, że teraz na chłopa choróbsko poluje :( Zdrówka życzę dla was.

Udało mi się dzisiaj być u ginekologa. Jest pęcherzyk ładny i zdecydowaliśmy dać mu ostatnią szansę na samodzielne pęknięcie. Endometrium mogłoby być grubsze, bo jest przy dolnej granicy, ale dzisiaj dopiero 11 dzień, więc może podrosnąć. Dostałam skierowania na badania, więc część zrobię jeszcze w tym cyklu pod koniec, a część na początku kolejnego. W sumie byłam zawiedziona trochę, że nie dostałam od razu zastrzyku na pęknięcie, ale z drugiej strony jak jest szansa, że samo pęknie to czemu z niej nie skorzystać...A i w lewym jajniku zaczyna się coś dziać, bo widać było kilka większych niż zwykle pęcherzyków. Jest szansa, że się wreszcie obudzi :D

Spokojnej nocy dziewczyny :)

Witam sie wieczorem

Ja wlasnie do domku juz jade...;-)

Jazza ja nielubie kupowac butow bo nigdy niemoge sie zdecydowac:/

Anula mam nadzieje ze kolejny dzien bedzie lepszy!!!
Ja dzis dopiero co sie obudzilam i juz ziewalam:/

Lux no to fajnie z ta wyplata;-)

Jugoslawa praca jakos zleciala ..cisza sie robi bo coraz mniej staraczek;-)
Jeszcze 2 dni pracy i 4 wolnego;-);-)
Jutro ide zrobic sobie paznokietki;-)

Jugoslawa a wiesz co mi lekarz mi powiedzial ze homrony powinno zrobic sobie w jednym cyklu zeby bylo przejrzyscie...
No troche slabo ze chce czekac jeszcze jeden cykl na pekniecie samo...to teraz zaciskam &&&&
A endometrium jakiej grubosci masz?

Anula powodzenia w pracy kochana, nie daj sie tam ;-) zdrowka dla Was wszystkich:tak:

Jugoslawa ja jest jestem wybredna w kwestii garderoby i tez zazwyczaj wiem czego szukam i dlatego znalezc nie moge, tak jak z butami:-). Trzymam kciuki za Twoje jajniki i pieknie pekajace pecherzyki :-) wykorzystujcie je na maxa kochana:-D

Zmeczona i spiaca jestem, ze looo matko;-). Hmm wpadl mi pomysl na nazwe nowego watku "Staraczki 2015- kolejne starcie":-D

Dobranoc kochane bo zasypiam normalnie;-)

Ja obiadu niemam bo do pracy lece na poludnie a corka je u dziadkow...bo gdybym zrobila w domu to dziadkowie wcisli by jej kolejny obiad:/

A ja ze wczoraj kupilam sobie test bo w niedziele jade na zakupy i chcialam wiedziec czy moge sobie kupic wymarzone spodnie;-) zrobilam dzis hehe, kurde teraz wiem ze testy u mnoe w domu niemoga lezec bo kusza;-) heh

reklama
Witajcie kochane :-)

Julia oj z butami to i ja mam ten problem, ze nie moge sie zdecydowac, z ciuchami jest tak samo, bo jak np znajde swietna bluzke to podobaja mi sie rozne kolory, bo do czego innego pasuja, no i potem jest tak, ze mam ta sama bluzke w kilku kolorach, ale jak jest ladna to warto haha. Ostatnio tak mialam z sukienka z mohito :-). A jakie to spodnie? i jaki wynik testu?

Lux ja na obiad urodziny w niedziele zrobilam dzwonka lososia z sosem koperkowym, ryz, zestaw salataek i krem z pomidorow, a na tydzien zrobilam kotlety schabowe, bo moi Panowie uwielbiaja, wiec do pracy dzis mam kotlecik, makaron i warzywa. W ogole za malo jedzenia wzielam dzis do pracy hmmm

U nas pochmurno, ale za to wiosne czuc w powietrzu, az sie milo spaceruje:-)

Milego dnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry