julia: ostatnio mniej piszemy tutaj

Coraz bardziej to widać

Wiosna idzie może nam się poprawi pisanie

Jak w pracy? Spokojnie?
jazza: ja też jestem wybredna w kwestii butów. W zasadzie po prostu wiem czego szukam, a zwykle tego nie ma

Buty na koturnie są mega kobiece i seksowne. Też takie lubię. Zresztą, chyba muszę stwierdzić, że nie tylko w kwestii butów jestem wybredna, z resztą garderoby mam podobnie
lux: dobrze, że @ odpuszcza. Wreszcie będziesz mogła trochę odpocząć. A czemu tak krótko dzisiaj u dzieciaków?
anula: działasz coś w kwestii swojej firmy? Podejrzewam, że taki czas, kiedy chciałoby się robić coś innego, coś swojego jest ciężki w robocie, a do tego jak wszystkiego dużo na głowie dodatkowo to już w ogólnie koszmar :/ Dobrze, że z młodym lepiej. Widzę, że teraz na chłopa choróbsko poluje

Zdrówka życzę dla was.
Udało mi się dzisiaj być u ginekologa. Jest pęcherzyk ładny i zdecydowaliśmy dać mu ostatnią szansę na samodzielne pęknięcie. Endometrium mogłoby być grubsze, bo jest przy dolnej granicy, ale dzisiaj dopiero 11 dzień, więc może podrosnąć. Dostałam skierowania na badania, więc część zrobię jeszcze w tym cyklu pod koniec, a część na początku kolejnego. W sumie byłam zawiedziona trochę, że nie dostałam od razu zastrzyku na pęknięcie, ale z drugiej strony jak jest szansa, że samo pęknie to czemu z niej nie skorzystać...A i w lewym jajniku zaczyna się coś dziać, bo widać było kilka większych niż zwykle pęcherzyków. Jest szansa, że się wreszcie obudzi
Spokojnej nocy dziewczyny