• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dzien dobry :-)

U nas pochmurno, sloneczka na chwile obecna brak, chyba przesielenie wiosenne juz sie zaczelo, bo czuje po sobie:eek:, wiecej kawy potrzeba

Milego dnia :-)

Witajcie,

julia: ojj ten czas tak ucieka....sama wiem, że jak mam coś zaplanowane od popołudnia to od rana mam jakoś mniej czasu niż zwykle na wszystko :) Mam nadzieję, że załatwisz wszystko na mieście :)

jazza: u mnie też pochmurno :/ A czasem nawet pada :/ Ja też odczuwam zawsze skutki przesilenia...Już się doczekać nie mogę ;)

lux: jak nocka? @ przechodzi?

missiiss: a ty jak się czujesz? Antybiotyk już działa? Jak gorączka?

anula: jak poranek?

U mnie 11dc, jajniki coś tam czuję, ale nie jakoś mocno. Cóż więcej...głowa mnie pobolewa i jakoś tak bez energii jestem od rana.
Muszę się w końcu wybrać do sklepu z butami i kupić coś na wiosnę. Jakieś ładne botki :)

Udanego dnia ;)

Jugoslawa kochana ja uwielbiam buty kupowac, ale wybredna jestem jak nie wiem w tej kwestii :-). Teraz tez mysle o botkacj, ale takich fajnych czarnych na koturnie, bo uwielbiam takie i sa sexy, tylko w sklepach rzadko moge znalezc takiej jak chce, w zeszlym roku znalazlam w reserved, a teraz nie widzialam nigdzie tylko w internecie ;-)

Julia milej pracy ;-)

Dzień dobry ....
Widze ze spokojnie tu ....
Ale mi się ciężko wstawalo .... w pracy armagedon i strasznie mi się nie chciało nic robić .... z psiutkiem byłam na spacerze .... i trzeba ogarnąć chate .... ale nie chce mi się ....
Stray cos zle się czuje ....mlody jeszcze kaszlacy ale w szkole był .... gra .... zaraz lekcje będziemy odrabiac ..

Lux to dzisiaj odpoczywasz?

Miss jak sie czujesz ?

Aschle hop hop robaczku ? Jak u ciebie kochana ?

Jazza ooo tak -buty to jest tooo ;-)

Jugoslawa u mnie jakoś 13dc ... ale powiem Ci ze nie sprawdzam,nie licze .... nic .... wczoraj cos jajniki dawaly o sobie znać ... dzisiaj w pachwinach ciagnie ale to może po wczorajszym przytulaniu hehe ....

Julcia miłej pracy ci zycze ....

Kasia noo pokaz brzusio ...

Blair jak samopoczucie ?

Jolasia bywasz tu ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry