Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
julia: ojj ten czas tak ucieka....sama wiem, że jak mam coś zaplanowane od popołudnia to od rana mam jakoś mniej czasu niż zwykle na wszystko Mam nadzieję, że załatwisz wszystko na mieście
jazza: u mnie też pochmurno :/ A czasem nawet pada :/ Ja też odczuwam zawsze skutki przesilenia...Już się doczekać nie mogę
lux: jak nocka? @ przechodzi?
missiiss: a ty jak się czujesz? Antybiotyk już działa? Jak gorączka?
anula: jak poranek?
U mnie 11dc, jajniki coś tam czuję, ale nie jakoś mocno. Cóż więcej...głowa mnie pobolewa i jakoś tak bez energii jestem od rana.
Muszę się w końcu wybrać do sklepu z butami i kupić coś na wiosnę. Jakieś ładne botki
Jugoslawa kochana ja uwielbiam buty kupowac, ale wybredna jestem jak nie wiem w tej kwestii :-). Teraz tez mysle o botkacj, ale takich fajnych czarnych na koturnie, bo uwielbiam takie i sa sexy, tylko w sklepach rzadko moge znalezc takiej jak chce, w zeszlym roku znalazlam w reserved, a teraz nie widzialam nigdzie tylko w internecie ;-)
Dzień dobry ....
Widze ze spokojnie tu ....
Ale mi się ciężko wstawalo .... w pracy armagedon i strasznie mi się nie chciało nic robić .... z psiutkiem byłam na spacerze .... i trzeba ogarnąć chate .... ale nie chce mi się ....
Stray cos zle się czuje ....mlody jeszcze kaszlacy ale w szkole był .... gra .... zaraz lekcje będziemy odrabiac ..
Lux to dzisiaj odpoczywasz?
Miss jak sie czujesz ?
Aschle hop hop robaczku ? Jak u ciebie kochana ?
Jazza ooo tak -buty to jest tooo ;-)
Jugoslawa u mnie jakoś 13dc ... ale powiem Ci ze nie sprawdzam,nie licze .... nic .... wczoraj cos jajniki dawaly o sobie znać ... dzisiaj w pachwinach ciagnie ale to może po wczorajszym przytulaniu hehe ....