• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

lux: ja kiedyś też w czapkach nie chodziłam, ale to się zmieniło po pewnym koszmarnym ataku bólu zatok, gdzie dosłownie płakałam z bólu :/ Potem doszło jeszcze zesztywnienie karku i stwierdziłam, że ja jednak wolę chodzić w czapce ;) Są ludzie co nawet przy mrozie nie chodzą w czapkach, a do tego myją głowy rano i są zdrowi, więc to nie reguła :) Ja w każdym bądź razie do nich niestety nie należę :( Nie dziwię sie, że się zdenerwowałaś z tym podebraniem kasy. Tak jak mówisz, że skoro razem ustalacie to powinien powiedzieć. Dobrze, że już sie pogodziliście i wyjaśniliście to sobie ;)

missiiss: nareszcie! Wracasz do zdrowia, dobra wiadomość kochana. A jak się czujesz pod względem ciążowym? Mała daje w kość? Po urodzeniu dosyć szybko kilogramy zwykle lecą, więc twój cel jest jak najbardziej osiągalny :D Kurde, znowu coś obcięli z wypłaty? :/ Mam nadzieję, że wyjdzie, że się pomylili i dostaniesz zwrot :) Co do pęcherzyka: bać się nie boję, bo on nawet jak nie pęknie to sie sam wchłonie (tak jak 2 poprzednie). Jedyne co, że cykl będzie stracony. To ostatnia szansa na naturalne pęknięcie, wiec w sumie jeden cykl jakoś wielkiej różnicy nie robi. Zwłaszcza, że widać że lewy jajnik się zaczyna budzić, więc nadzieja jest. A w sumie każdy lek może poprzestawiać różne kwestie i już może nie być fajnie. Zwłaszcza, że mi endometrium się zaczęło zmniejszać...zawsze miałam 8-10, a teraz 7. Dlatego mam badania zrobić. Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie :)

julia: oooo pokaż koniecznie paznokietki bo to musi ładnie wyglądać :D Ładne endometrium miałaś. Ja zwykle miałam właśnie 8-10, a teraz mi mniejsze urosło...Zobaczymy co tam wyjdzie po badaniach. Jak 9-10 dpo to może być ciut za wcześnie na test, więc jeszcze jest szansa :) Zachęcające te spodnie w H&M po opisie :D Zwłaszcza o podnoszeniu tyłka :D

Ja już po obiadku, teraz chwila relaksu i do roboty ;)
Nadal mnie boli węzeł jak go dotykam :/ Jak nie przejdzie do końca tygodnia to po weekendzie idę do laryngologa. Widać, że mnie przeziębienie atakuje, bo z tej strony co boli zrobił mi się wielki pryszcz i mam takie spuchnięte lekko :/ No nic kończę narzekać ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry ....
U mnie jakby trochę wiosny .. az sie chce ruszyć tylek ....

Dzisiaj doszłam do wniosku ze denerwuje mnie moja praca i ludzie .... ale lubię to co robie ....

Jugoslawa współczuje bolu węzła wiem jak to jest bo mnie czesto boli ...

jula pokaż pazurki ....

Miss dobrze ze juz ci lepiej ;-) kochana ty niedlugoo rodzisz juhuuu ....

Jugoslawa ja to zawsze jak zimno czapke nosze, bo ja to jestem jakis wybryk natury, bo zimno mi prawie zawsze haha. Dbaj o siebie kochana:tak:

Missiiss jestes juz jak dobrze. Ciesze sie, ze choroba odpuszcza, niestety teraz panuja wirusy, pogoda taka zmienna, ze i choroby kraza po ludziach. Ciezko sie uchowac, ale oby do wiosny. Zdrowka dla wszystkich u Ciebie, niech szybko zdrowieja. Masakra jakas z ta wyplata, ja sie malo znam na tych naliczeniach itd, ale tez mysle, ze powinnas wszystko sprawdzic w innym zrodle, bo przekonalam sie, ze i ksiegowa potrafi nawalic na calej linii niestety. Tutaj gdzie teraz pracuje to mamy takie biuro podatkowe, ze zle pity wystawili i juz nie wspomne o tym, ze podatek zle naliczyli. Normalnie kosmos jakis:no::eek:

Lux to nie fajnie jak postapil Twoj facet, a przyznal sie sam czy sama doszlas?

Julia kochana to rzeczywiscie sie oplaca taka znizka to skarb haha:-D. Hmm musze sie rozejrzec w h&m jak wygladaja podoba mi sie ze tylek podnosza, tylko, ze u mnie koscisty znow;-), A paznokietki fajna sprawa, mala rzecz, a jak cieszy. A co do testu to poki brak @ to wiadomo;-)

Jugoslawa zdrowka kochana:tak:

Lux
Szpieg radziecki :-D;-) dobrze ze sie pogodziliscie :-) obcinaja bo... sa glupami. Ja sobie dam to do ksiegowej bo poprosilam o paski. Mam skany zwolnien znam kwote jaka zus mi kase daje za 31 dni czyli wiem ile za dzien mam. I do zusu sie przejade po swistek jakis i niech mi ktos to posprawdza bo takich cyrkow to ja w zadnej ciazy niemialam z wyplatami a to juzmoja 3 ciaza-taka firma wspaniala...

Jugoslawa
No ja tez sie ciesze ze juz wracam powoli do formy. A ciazowo chyba ok procz dzisiejszego klucia na dole. Wydajemi sie ze szew mnie ciagnie od nadmiaru kaszlu, byc moze sie juz trzyma wszystko na szwie. Oby nnie ale nie zdziwilaabym sie wcale bo mnie takszarpie od kaszlenia ze dziwie sie ze dopiero od dzis all day czuje ten bol dziwny szczegolnie jak chodze. A ja znow kilo na minusie. Po tej glodowce goraczkowejwiecjak tak dalej pojdzie to czy ja cos przytyjeo_O;-):-D:-P
Ja tez mam nadzieje ze sie mylili tylko co jesli tak i jak to im udowodnici powiedziec? Ale to bede siemartwic jak cos bedzie nie tak. Ciekawe jak w marcu to wyrownaja... co do pecherzyka to wlasnie chodzi o to ze szkoda cyklu a w marcu tescik pozytywny gdy ptaszki cwierkajai slonko swieci jest cudowny :-D;-) ja trzymam kciuki zeby pecherzyk w zwiazku zkoncem zimy zdecydowal sie ppeknac :-) a na endo polecam len co drugi dzien i migdaly :-) bedIe dobrze :-)

Anulcia
Daj troszku sloneczka;-)
Mnie moja praca tez denerwujenawet jak do niej nie chodze aaagggrr;-) nooo za minimum dwa miesiace to jeszcze nie tak zaraz :-P mam nadzieje ze za minimum 9-10 miesiecy:-) ale nie ukrywam wlasnie zamowilam reszte wyprawki na all co by sie z reka wnocniku nie obudzic bo teraz w kazdej chwili musze bbyc jednak gotowa... zeby tylko mlode zdrowe bylo... bo to mnie martwi. Ale fakt zlecialo bo ja pamietam jakbym wczoraj test robila o_O;-)

Jazza
No ten brak zimy to tylko spotegowal wirus.dziekuje za zdrowko przyda sie bo wlasnie mama wrocila z goraczka :-\ ja kiedys studiowalam pol roku rachunkowosc i finansow ale mi sie znudzilo i cos mi nie pasi. Moze sie myle nie mowie ze nie ale kurde wkurza mnie to. No z tymi pitami to niezly kosmos. Mam nadzoeje zemoje sa ok bo jak nie to .... ekhem.

anula: a masz jakieś sposoby na takie bolące węzły? Czy po prostu czekasz aż przejdzie samoistnie? Zastanawiam sie czy można to jakoś przyspieszyć i zminimalizować dyskomfort. Dobrze, że lubisz to co robisz to przyjamniej mniej się przez to frustrujesz. Gorzej jak człowieka denerwuje i praca, i ludzie i to co się robi. Nie jest tak źle. Po prostu otoczenie powinnaś zmienić i wszystko będzie dobrze :) Wiem, wiem łatwo powiedzieć ;) Powiew wiosny bardzo wyraźny, oby przyszła i już została. Zimo odejdź! :)

jazza: ja to się nie mogę doczekać jak będzie można chodzić w lekkich butach i ubraniach. Normalnie mniej czasu sie wtedy traci na ubieranie i rozbieranie :) Koniec tygodnia się zbliża i weekend :)

lux: szpieg radziecki :D Podoba mi się to określenie :D Dobrze, dobrze kontrola podstawą zaufania jak to mówią ;););)

missiiss: kaszel niestey angażuje całe ciało i wtedy bardziej bolą różne jego częsci niestety. Dopóki z dzidzią wszystko dobrze to o wagę nie trzeba się martwić :) A zawsze maleństwo może się samo o papu dopominać i wtedy nie będziesz miała wyboru jak apetyt będzie :) Len jem od tygodnia i to nieświadomie, bo dodaję to śniadaniowego musli :D Hihi widze, że fartem mi się udało coś w tym kierunku zrobić :) Zdrówka życzę dla was wszystkich.

julia: jak tam po pracy? Spokojnie?

Ja powoli zbieram się do spania. Coś mi podbrzusze dzisiaj wysadziło...nie wiem czy to przez jajniki i ewentualną owu czy może po obiedzie :P hahaha

Dobrej nocy dziewczyny, do jutra ;)

reklama
Witam

Kochane jutro s rana fota pazurkoe bedzie;-)

Jazza kochana termin jest na poniedzialek ;-)
Sadze ze to nie ten cykl

A ja wlasnie jestem w trakcie realizacji prezentu urodzinowego dla meza;-) ma dopiero w maju ale ten prezent co mu dam to jest okazja teraz, kupuje bilety na mecz Lecha z Legia;-) niebyl niegdy na stadionie;-) bedzie niespodzianka:-D mam nadzieje ze bedzie zadowolony!!!!!

Jugoslawa a teraz kiedy wizyta?
Praca mi zleciala cale szczescie;-)
Jeszcze jutro a wekeend zakupy;-) tyle mam znizek do roznych sklepow ze tam chyba majatek zostawie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry