Jugosława
Fanka BB :)
lux: ja kiedyś też w czapkach nie chodziłam, ale to się zmieniło po pewnym koszmarnym ataku bólu zatok, gdzie dosłownie płakałam z bólu :/ Potem doszło jeszcze zesztywnienie karku i stwierdziłam, że ja jednak wolę chodzić w czapce
Są ludzie co nawet przy mrozie nie chodzą w czapkach, a do tego myją głowy rano i są zdrowi, więc to nie reguła
Ja w każdym bądź razie do nich niestety nie należę
Nie dziwię sie, że się zdenerwowałaś z tym podebraniem kasy. Tak jak mówisz, że skoro razem ustalacie to powinien powiedzieć. Dobrze, że już sie pogodziliście i wyjaśniliście to sobie
missiiss: nareszcie! Wracasz do zdrowia, dobra wiadomość kochana. A jak się czujesz pod względem ciążowym? Mała daje w kość? Po urodzeniu dosyć szybko kilogramy zwykle lecą, więc twój cel jest jak najbardziej osiągalny
Kurde, znowu coś obcięli z wypłaty? :/ Mam nadzieję, że wyjdzie, że się pomylili i dostaniesz zwrot
Co do pęcherzyka: bać się nie boję, bo on nawet jak nie pęknie to sie sam wchłonie (tak jak 2 poprzednie). Jedyne co, że cykl będzie stracony. To ostatnia szansa na naturalne pęknięcie, wiec w sumie jeden cykl jakoś wielkiej różnicy nie robi. Zwłaszcza, że widać że lewy jajnik się zaczyna budzić, więc nadzieja jest. A w sumie każdy lek może poprzestawiać różne kwestie i już może nie być fajnie. Zwłaszcza, że mi endometrium się zaczęło zmniejszać...zawsze miałam 8-10, a teraz 7. Dlatego mam badania zrobić. Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie
julia: oooo pokaż koniecznie paznokietki bo to musi ładnie wyglądać
Ładne endometrium miałaś. Ja zwykle miałam właśnie 8-10, a teraz mi mniejsze urosło...Zobaczymy co tam wyjdzie po badaniach. Jak 9-10 dpo to może być ciut za wcześnie na test, więc jeszcze jest szansa
Zachęcające te spodnie w H&M po opisie
Zwłaszcza o podnoszeniu tyłka
Ja już po obiadku, teraz chwila relaksu i do roboty
Nadal mnie boli węzeł jak go dotykam :/ Jak nie przejdzie do końca tygodnia to po weekendzie idę do laryngologa. Widać, że mnie przeziębienie atakuje, bo z tej strony co boli zrobił mi się wielki pryszcz i mam takie spuchnięte lekko :/ No nic kończę narzekać
missiiss: nareszcie! Wracasz do zdrowia, dobra wiadomość kochana. A jak się czujesz pod względem ciążowym? Mała daje w kość? Po urodzeniu dosyć szybko kilogramy zwykle lecą, więc twój cel jest jak najbardziej osiągalny
julia: oooo pokaż koniecznie paznokietki bo to musi ładnie wyglądać
Ja już po obiadku, teraz chwila relaksu i do roboty
Nadal mnie boli węzeł jak go dotykam :/ Jak nie przejdzie do końca tygodnia to po weekendzie idę do laryngologa. Widać, że mnie przeziębienie atakuje, bo z tej strony co boli zrobił mi się wielki pryszcz i mam takie spuchnięte lekko :/ No nic kończę narzekać
Ostatnia edycja:

. Hmm musze sie rozejrzec w h&m jak wygladaja podoba mi sie ze tylek podnosza, tylko, ze u mnie koscisty znow;-), A paznokietki fajna sprawa, mala rzecz, a jak cieszy. A co do testu to poki brak @ to wiadomo;-)