Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
lux: dobrze, że masz w miarę blisko do siebie od nich. To duże ułatwienie przy takich różnych godzinach i zmianach grafiku
Ja skończyłam robić zupę krem z dyni...mhmmm ale ładnie pachnie curry. Miałam zamrożone kawałki i postanowiłam rozweselić jutrzejszy obiad, bo na zewnątrz tak ponuro. Taka słoneczna zupa jak znalazł
A mgła jak była tak jest...ludzie trąbią na siebie bo kiepska widoczność :|
Normalnie na ulicach jak w jakimś filmie o Sherlocku
Jugoslawa jak ja uwielbiam dlugie spacery, a im dluzsze tym fajniejsze :-) dobrze sie po nich spi, chociaz ja tam z zasnieciem nie mam problemu, zasypiam w minute haha
Julia coreczka na pewno teskni za Wami, wiec teraz spedzisz z nia troche czasu to na pewno przeszczeliwa bedzie
U nas pochmurno, jak na jesieni normalnie hehe, ale dzis piatek:-)
Kawe sobie zapodaje i praca praca praca;-)
julia: mam nadzieję, że z córeczką to tylko przejściowe. Teraz będziesz miała kilka dni wolnego więc powinno być lepiej.
jazza: oj spało mi sie rewelacyjnie Z łóżka nie mogłam rano wstać, bo tak mi sie nie chciało No jak człowiek zmęczony to w mig zasypia U mnie też pochmurno...
U mnie pochmurno, że nie mam ochoty wychylać nosa na zewnątrz. Dobrze, że dzisiaj piątek.
Spokojnie znów u nas