• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
lux: dobrze, że masz w miarę blisko do siebie od nich. To duże ułatwienie przy takich różnych godzinach i zmianach grafiku :)

Ja skończyłam robić zupę krem z dyni...mhmmm ale ładnie pachnie curry. Miałam zamrożone kawałki i postanowiłam rozweselić jutrzejszy obiad, bo na zewnątrz tak ponuro. Taka słoneczna zupa jak znalazł :)
A mgła jak była tak jest...ludzie trąbią na siebie bo kiepska widoczność :|
Normalnie na ulicach jak w jakimś filmie o Sherlocku :D

Hej kobietki;-)

Jugoslawa mi nogi w tylek tez wchodza po pracy hehe...

Moja coreczka miala kiepski dzien placzliwa...cale szczescie teraz ze mna bedzie;-)

Dobrej nocy

Witajcie kochane :-)

Jugoslawa jak ja uwielbiam dlugie spacery, a im dluzsze tym fajniejsze :-) dobrze sie po nich spi, chociaz ja tam z zasnieciem nie mam problemu, zasypiam w minute haha:-D

Julia coreczka na pewno teskni za Wami, wiec teraz spedzisz z nia troche czasu to na pewno przeszczeliwa bedzie :tak:

U nas pochmurno, jak na jesieni normalnie hehe, ale dzis piatek:-)
Kawe sobie zapodaje i praca praca praca;-)

Milego dnia:-)

reklama
Hej dziewczyny,

julia: mam nadzieję, że z córeczką to tylko przejściowe. Teraz będziesz miała kilka dni wolnego więc powinno być lepiej.

jazza: oj spało mi sie rewelacyjnie :D Z łóżka nie mogłam rano wstać, bo tak mi sie nie chciało ;) No jak człowiek zmęczony to w mig zasypia :) U mnie też pochmurno...

U mnie pochmurno, że nie mam ochoty wychylać nosa na zewnątrz. Dobrze, że dzisiaj piątek.
Spokojnie znów u nas :)

Udanego dnia :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry