reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
anula: myślę, że już czas, żeby zobaczyć te upragnione II! Zdecydowanie ;) Tak więc niech się życie weźmie do roboty i daje nam tu pozytywne scenariusze wszystkim :D Rybka mhmmm mniam! Jej ten twój pieso to umie podnieść ci ciśnienie ;) Kobiety często czują takie sprawy, więc &&&&&&&&&&&&&&& zaciskam mocno! :) Przyjemnej kąpieli :)

julia: no to dobrze, że lepiej się czujesz. Myślę, że to dobrze, że zostawiasz ten rozmiar :) Rybka i frytki to takie połączenie, które zawsze mi odpowiada :D Nie trzeba mnie namawiać :D

lux: widze, że teściowa znowu dolała oliwy do ognia :( Co tym razem wymyśliła? Zresztą, może przerwa wam dobrze zrobi i teściowa zatęskni i zrozumie :|

U mnie już po kolacji i przyjemnej kąpieli.
Spacer długi zaliczony, więc będzie się dobrze spało.
Jutro poniedziałek...ale ten weekend szybko zleciał.

julia: jak rozumiem będziesz się relaksować jutro? Czy masz jakieś rzeczy do załatwiania? Może jeszcze zakupy? :D

lux: eh ciężkie to jest jak ktoś próbuje rządzić naszym życiem :(

Wiedziałam że moge na was liczyc ;-) ....
Bylam z nim na spacerze na smyczy był nieszczesliwy .....

Jugoslawa oj oby mnie nie mylilo bo się wykastruje -przysiegam .....

Jugosława-moja teściowa uważa, że wie lepiej ode mnie z kim mam rozmawiać, gdzie chodzić itp. Ps jeszcze niewiadomo czy pracy nie stracę. Ale to Wam jutro napisze lub zobaczcie na staraczkach 2015. Tam więcej napisałam.

Lux moze zacznij się rozglądać za czyms w razie czego zebys z ręką w nocniku nie zostala ....trzymam kciuki cobys nie stracila .....

Jula lecę z toba ;-)

AsiaSz juz chyba po cc nie ?
Rurka tez zaraz sie rozpakuje :-D
A potem Misss .... ;-)

reklama
Anula-u nas mega bezrobocie. Temu walczę o ta pracę. Oni się rozchodzą i ona chce pracę rzucić i z alimentów żyć. A on chce mi płacić za opiekę itp. Zagmatwane to wszystko.

Do góry