Witajcie kochane :-)
Kornelia ogromne gratulacje kochana, rosnijcie zdrowo:-)
Anula to mile dziekuje, tak w tej pracy czuje sie szczesliwsza, Tobie tego zycze z calego serca
Jugoslawa zaciskam kciuki za Twoj pecherzyk kochana;-). Spacery z psem, ale takie dlugie to i ja uwielbialam, jak mialam owcarka niemieckiego to chodzilam z nimdaleko, a on szalal, aportowala i potem u,eczony dod omu przychodzil, ale jaki szczesliwy. Teraz mam malego pieska, ale on na dworzu grasuje;-)
Julia ja mialam podobnie jak odeszla moja babcia, opiekowala sie mna jak bylam mala i jak jej zabraklo to poczulam ogromna pustke. A to wredna @, szkoda, ale bede trzymac kciukia za kolejny cykl. Zakupy widze super sie udaly, Mohito to i ja uwielbiam, moj raj to jest haha

. A co do narzekania panow na zakupow to moj tez narzeka, tak jak moj ojciec, ze za drogo, ze po co kolejna bluzka czy buty, dlatego na zakupy jezdze sama i jako ze zarabiam to wydaje z wlasnej wyplaty na te ciuchy, bo cos mi sioe nalezy za ciezka prace hahah

. Kochana dobrze, ze nie mialas stycznosci z tym chlopcem chorym na odre, cale szczescie. A co do spodni to ja tez wole bardziej opiete i dopasowane, bo sie tak fajnie prezentuja. W zeszlym roku kupilam sobie wymarzone jeansy i kolor i rurki obciske, prezentowaly sie mega fajnie, a teraz sa juz odstajace i w ogole nie obcisle, schudlam pomimo tego ze jem i jem i teraz musze szukac podobnych spodni, ale pasujacych;-)
Anula zdrowka kochana. Trzymam kciuki za twoja dzialanosc, a dotacje unijne to fakt opisane sa tak w necie, ze szkoda slow, ale nie tlyko one, wiekszosc rzeczy jest tak opisane, ze ni w zab nie idzie zrozumiec. Kciuki trzymam za wizyte srodowa
Lux takie kluski z kapusta to i ja bym zjadla, uwielbiam i kluski i kapuste. Zdrowka dla faceta i juz zaciskam kciuki za owu

. Z ta praca to nie ciekawie, ale szukaj czegos na wszleki wypadek kochana, bo wiem, ze roznie z praca moze byc w naszym pieknym kraju
Missiiss kochana trzymaj sie nam zdrowo kochana. Tez uwielbiam ryz do wszystkiego i z jablkiem tez. Maz ciasto Ci robi? Uuu kochana pochwal sie jakie i czy dobre bylo. Brzjszek sliczny. A waga to sie nia martw, bo poki mala zdrowo rosnie to wszystko ok i tylko sie ciszeyc, ze chudniesz zamiast tyc w ciazy
Blair same cudne wiesci, rosnijcie nam tu zdrowo kochana:-)
Juz jestem jestem. Ten weekend tak mi przelecial, ze masakra. W piatek wieczorem probowalam Wam odpisac to zasnelam ze zmeczenie hehe. W sobote sprzatalam, a mialam co jak zawsze, a potem z M czas spedzalam, oboje w biegu zyjemy to korzystamy z kazdej wspolnej chwili. A wczoraj pranie, gotowalam- zrobilam kotlety de voille, makaron z pesto i glazurowane marchewki, ale pycha wyszlo, a na deser zapodalam ciasto czekoladowe z serkiem mascaropne, takie lekkie, bo z gorzkiej czekolady i bez maki, wsuneli cale wczoraj haha

. A potem szykowanie sie na caly tydzien i wieczor z M i juz poniedzialek. Pogoda zapowiada sie piekna, wiosenna i ja tez juz chyba odczuwam, ze jest przesilenie wiosenne, ale to takie fajne uczucie jest.
No i moja byla praca mnie wkurza jak nic, dalje nie mam PIT 11, jesli do konca tygodnia nie dostane to zrobie im awanture jak nie wiem co i zglosze to do krajowej izby podatkowej czy innej instytucji, ktora za to odpowiada. Moja cierpliwosc do tych kretynow sie skonczyla

.
Milego dnia kochane:-)