Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Edyta, trójka dzieci i czwarte w planach super! Podziwiam i zazdroszczę po cichu. I odwagi i tych ogromnych pokładów miłości macierzyńskiej, które musisz mieć
My planujemy maks trójkę, ale narazie to drugie musimy spłodzić
Nie kochana nie mam opiekunki bo wychodze z zalozenia ze jesli chce sie miec dzieci a do tego nie musi sie pracowac to opiekunka mi nie potzrebna ,musze nacieszyc sie dziecmi bo pozniej to tylko wnuki mi zostana
Lux a opiekujesz sie dziecmi w jakim wieku ??
Ja narazie uciekam obiadosa musze zagrzeac bo mezus z pracy wraca ,do wieczorka pa
Luxu powiem szczerze że z tematem śluzu spotkałam się dopiero na forum. Żadna z pacjentek nie pytała o to , ale wiesiołek i len jak najbardziej. Pisałaś że zalewa Cię śluz...;-) myślę że to dobry znak, kiedy testujesz ?
Ja dziś jem bez opamiętania... mam wrażenie że jutro przyjdzie wstrętna @
moje smerfy już w piżamkach siedzą:-) wróciliśmy ze stoku (ale raczej saneczkowego, bo naśnieżenie stoku narciarskiego było baaardzo słabe) i od razu wskoczyły w piżamki i siedzą przy kominku. Jutro pora wracać do rzeczywistości - pobudka przed 6.00. Trzeba dzisiaj wcześniej do łóżeczka wskoczyć.
Edyta-4,7 i 9. Ogólnie nie są złe, ale niekiedy mają takie pomysły, że głowa mała Yesenia-termin mam na 20, no zobaczę czy zrobię test przed czy w dzień spodziewanej. Skiba-mnie też czeka pobudka jutro o szóstej. Aschlee jak tam carbonara?
Lux a dziekuje chyba wyszla dobrze bo juz nic nie zostalo lubie gotowac i patrzec jak komus to smakuje
Jakos mi zimno,przemarzlam dzisiaj chyba trzeba pod prysznic goracy isc marzy mi sie tez na rozgrzanie jakies ostre jedzenie, ale cos takiego naprawde meeeega pikantnego