Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Co rusz to mam wizytę, od tej miesiączki miałam leczyć się hormonalnie a przyszło co do czego to miesiączka stwierdziła że sobie jednak nie przyjdzie. Wizytę mam w poniedziałek. Oczywiście jak każda kobieta pragnaca dziecka wyszukuje u siebie objawów ale to powoli mnie wykańcza
Płakać mi się chce, straszna przykrość dziś mnie spotkała. Byliśmy w sklepie i był taki wredny stary facet. Nikt go tu nie lubi, bo ludzi obraża i już pół wsi go do sądu chciało dawać. Mówi do Tomka, że mnie spasl i jestem tlusciochem! A ja mam tylko nadwage, nie jestem mega gruba. Nerwy mi puściły i powiedziałam mu, że jest głupim c.h.u.je.m! Czaicie to?! I jak tu mieć szacunek dla starszych :-/
,ja nie wiem jak mozna tak powiedziec innej osobie ,to nie jego sprawa jak ktos wyglada Płakać mi się chce, straszna przykrość dziś mnie spotkała. Byliśmy w sklepie i był taki wredny stary facet. Nikt go tu nie lubi, bo ludzi obraża i już pół wsi go do sądu chciało dawać. Mówi do Tomka, że mnie spasl i jestem tlusciochem! A ja mam tylko nadwage, nie jestem mega gruba. Nerwy mi puściły i powiedziałam mu, że jest głupim c.h.u.je.m! Czaicie to?! I jak tu mieć szacunek dla starszych :-/