reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kurcze to nieciekawe. Juz nie ważne ze ta 100 tylko ze oklamal ze miał mniejsza ta wypłatę. Nie fajnie z jego strony. Myślę że pogadać musicie. ;/

Nie wiem Edzia, ja już mam to gdzieś. Skoro sam powiedział, że to ja mam trzymać kasę to niech się tego trzyma. A nie takie kombinowanie.

Anulka-on próbował się tłumaczyć, ale plącze się w zeznaniach. Wie, że na kasie nie śpimy i że ta głupia stowka to duża kwota. A takie coś odwala.

No właśnie. No ciekawe na co on potrzebowal te pieniądze. Może porostu chciał je mieć żeby się nie tłumaczyć? No nie wiem ;/ pamiętam ze pisałaś o tych kumplach. To może na to chciał ? Na piwo albo coś? Żebyś się nie wkurzala?

madziolina no na godzinę to ciężko się chyba umówić, ja pewnie zatestuję 5-6 rano bo ostatnio o tej porze budzi mnie straszliwe parcie na pęcherz... a dam znać pewnie koło 8-9 jak zawioze małą do przedszkola...

reklama
Do góry