a no właśnie przez takie akcje wątki niekiedy umierają...Nusia potem one same się dziwiły, że cisza się tam zrobiła. Tu jak pisze to jest super, każdy problem jest ważny, każda doradzi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a no właśnie przez takie akcje wątki niekiedy umierają...Nusia potem one same się dziwiły, że cisza się tam zrobiła. Tu jak pisze to jest super, każdy problem jest ważny, każda doradzi.
Olcia ja mam podobnie mój synek będzie miał 7 lat. I mąż chce drugie. A ja i chce i nie chce. I chce i się boje . Wygodnie mi jest tak trochę. Nie muszę analizować jak to ogarnąć bo z jednym dzieckiem to nie ma problemu z niczymLux, praca pracaale jeszcze pół godzinki i do domu
No i targają mną ostatnio sprzeczne emocje związane z drugim dzieckiem... chcę, nie chcęznaczy ogólnie to chcę, ale pojawiają się momenty zwątpienia
sama nie wiem dlaczego, pewnie wygoda przeze mnie przemawia. Jednak nadal chcę rozpocząć starania w czerwcu ;-)
czytałam o Twoich przejściach z facetem - myślę, że kłamstwo to bardzo nie fajna rzecz, bo przez takie głupoty człowiek traci zaufanie. Powiedziałaś mu to?