reklama
Olcia teraz jest co czytać bo jeszcze niedawno pustki były![]()
jak jest pusto to nie fajnie, dobrze że jesteście

Hej dziewczyny. U mnie dzis 14dc wiec trzeba działać kalandarzyk na dzis my wyznacza owuno nie chce dac sie zwariowac ale tez nie bede leniuchowac he bo z powietrza dzidzius sam sie nie zrobi
Pije kawke i uciekam za godzinke do pracy.
'
owocnych starań

Ollcia tak wyjaśniło się wszystko i jest ok. No prawie ok, bo żal w sercu pozostał. Edyta-no szybko poszła @, lekko plamie na brązowo jeszcze. Ale do jutra będzie sucho. Nie rób mi apetytu Edyta![]()
kochana, najważniejsze że pogadaliście, wiadomo że żal będzie, ale nie ma też rozpamiętywać tego. Stało się i trudno. Trzeba mieć nadzieję, że następnym razem zachowa się inaczej. Zaczynasz starania?
balladyna
Fanka BB :)
Marta racja, zalezy ile dni pozniej miałam owu, jeśli tylko 2-3 dni to może być kicha bo wtedy bylam chora i mąż mi dał spokój
ale już 5 dni niesie nadzieję.
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Cześć
Przykro przeglądać te strony i nie czytać o wesołych II :-(
Kami, dbaj o siebie i leć do lekarza.
Lux, widzę, że mamy tak samo krótkie @. Fajnie tak.
Ja miewałam lata długie @ przez te polipy i endometriozę, co prawda nieznaczną ale @ potrafiła mie zalać na 4 dni i do tego plamień dodatkowe 4 dni. Teraz jak @ tak krótka, to zdaje mi się że cykl trwa wieki.
Co do obiadu, zastanawiałam się nad garem gulaszu, strączki różnego rodzaju, papryka, pomidory i jakoweś mięsko do środka, najpewniej jakiś ptaszek, czyli drób
Tak myślę i chyba to zrobię.
Tylko pierw wyjdę z psem, zjem śniadanie i doprowadzę się do ładu.
Nie lobię nocek
U mnie 15dc, owu była jakieś 4 lub 5 dni temu. Zaczął mnie zalewać budyniowy śluz. Na @ to za wcześnie, na objawy ciąży również za wcześnie bo to zaledwie parę dni więc obawiam się czy to nie jakaś infekcja Jeszcze tego by brakowało
Choć brak swędzenia i jakiegoś przykrego zapachu. Mam nadzieję, że to reakcja po sexiku. No bo my wczoraj znowu 
Po prostu nadal nie możemy nacieszyć się tak krótką @ i możliwością częstszego i dłuższego przytulańska. Wcześniej po prostu przez te wszystkie nieprawidłowości mnie sex bolał, więc nie za częsty, delikatny itd.
Przykro przeglądać te strony i nie czytać o wesołych II :-(
Kami, dbaj o siebie i leć do lekarza.
Lux, widzę, że mamy tak samo krótkie @. Fajnie tak.
Ja miewałam lata długie @ przez te polipy i endometriozę, co prawda nieznaczną ale @ potrafiła mie zalać na 4 dni i do tego plamień dodatkowe 4 dni. Teraz jak @ tak krótka, to zdaje mi się że cykl trwa wieki.
Co do obiadu, zastanawiałam się nad garem gulaszu, strączki różnego rodzaju, papryka, pomidory i jakoweś mięsko do środka, najpewniej jakiś ptaszek, czyli drób

Tylko pierw wyjdę z psem, zjem śniadanie i doprowadzę się do ładu.
Nie lobię nocek

U mnie 15dc, owu była jakieś 4 lub 5 dni temu. Zaczął mnie zalewać budyniowy śluz. Na @ to za wcześnie, na objawy ciąży również za wcześnie bo to zaledwie parę dni więc obawiam się czy to nie jakaś infekcja Jeszcze tego by brakowało

reklama