• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dziewczyny to ile nas jutro testuję? Ja robię z samego rana bo na 6 do pracy. Tak jak wczoraj czułam się naprawdę inaczej, Tak dzisiaj już mam wrażenie ze na 99% nic nie będzie w tym cyklu:( ja akurat jestem długocyklowcem więc to dodatkowy minus.

Mam tak samo. Dlugie cykle i ciezko cos przewidziec;-) witam sie :-) ja moje przeziebienie juz przeszlam, corka tez, a teraz maz chory, ach ta pogoda

Ok 20 min czytania bo mnie prawie caly dzien nie bylo. Jak juz tak chwalimy sie waga to ja przed ciaza wazylam 46 kilo przy wzroscie 161 w ciazy przytylam 32!!!!! Po porodzie w dosc krotkim czasie zwszlam do 60 pozniej do 55 a teraz znowu przytylam i waze 62 wiec chce zleciec 10 kilo. Boje siw dziwwczyny tych wynikow jutro, kurcze tak chce zeby byl pozytywny.

O 10 o zgrozo. Serio mam takie mieszane uczucie 2 dni wyszly mi te testy z cieniami kresek i narobilam sobie nadzieji a dzisiaj czuje sie ze zaraz dostane okres i latam do kibla co 5 minut i sprawdzam . z jednej strony nie moge sie doczekac wynikow a z grugiwj boje sie ze az mi niedobrze . jutro 27 dc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry