• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Cześć :blink:
Kurczę, dziewczyny, normalnie w napięciu oczekuję na wyniki Waszych testów, tak jakby to o mnie chodziło ;-)

Lux, dziewczyno przez Ciebie będę gruuba :-D wczoraj w jednym z postów wspomniałaś o żurku, a że jest to moja najukochańsza ze wszystkich zup i mogłabym jeść żur na okrągło, to po przeczytaniu postu przez całe popołudnie myślałam o żurku, aż w końcu ugotowałam na kolację i się nażarłam jak świnka :zawstydzona/y: a rano powtórzyłam :zawstydzona/y:

Witam się z rana.

Powtarzam prośbę, aby wszystkie zaglądnęły na pierwsza stronę i sprawdziły swoje "dane"-SZCZEGÓLNIE NOWE DZIEWCZYNY :tak::tak::tak::tak::tak:

Informacje potrzebne, żeby Was wpisać w listę staraczek to:
- termin spodziewanej @;
- wiek (lata skończone);
- który cykl starań.

Bardzo proszę o te informacje, bo większość dziewczyny jest wpisana w poczekalnie, bo nie podały tych informacji, a po to jest ta lista, żeby wiadomo było, której teraz jest kolej na testowanie. Dziękuje bardzo :-):-):-):-):-)

Mruva ja tak często mam

No rzeczywiscie coś to grupowe testowanie kiepsko idzie ,tule te co dostały @ nastepny cykl wasz :tak: a za pozostałe trzymam kciuki .

Ide budzic syna do szkoły bo jeszcze nie wstał

majdaczek wczoraj czy przedwczoraj juz nie pamietam podawalam dane do naszej listy:-)
28 lat skonczone 3 cykl starań @ powinnam dostać 26.02, testowanko dziś ujemne:-( teraz czekam na @ a jak nie przyjdzie to zatestuje koło wtorku 3.03

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry