• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
My tez chcemy ochrzcic Michasia i to pare dni przed pierwszymi urodzinami- w Wielkanoc! U nas najblizszych jest ok 20osob i zastanawiam sie, czy w mieszkaniu nie zrobic, bo w lokalu chca ok 120zl od os...
Jutro jedziemy ogarnac w kosciele i tez do mojej pracy pogadac o warunkach powrotu, ale juz na sama mysl mnie trzesie, bo to korpo z mobbingiem, ale jesli z ciaza sie nie uda to 1.06 musze wrocic :-(

Lady,

Tylko wiesz u nas te 34 osoby to byłaby tylko naprawdę najbliższa rodzina. Moi rodzice, siostra z chłopakiem, dziadek, babcia, ciocia, wujek. I od Łukasza rodzeństwo z partnerami i dziećmi, rodzice, dziadkowie i ciotka z wujem i córka.

A jak zaprosze tylko moja siostrę i Łukasza brata to będzie pewnie znów awantura bo reszta nie jest proszona. Zresztą myślę, że moi tez by nie posłuchali i do kościoła przyjechali a potem co? Karze im spadać do domu... Jak sobie o tym pomyśle to mi się odechciewa.

Pamiętam jak chrzcilismy moja siostra to na 13 osób był obiad. Ale to akurat była nasza najbliższa rodzina i rodzina chrzestnego Marty.

Madziolina,

Łoo matko to dopiero ceny mój lukasz mówił, że u nas 35-40zl. I u nas tez te 34 osoby to najbliższa rodzina :(

Ale ja w mieszkaniu nie dam rady tego zrobić bo mam kawalerkę niecałe 33m.

No nic może jakoś się coś wymyśli i zrobi inaczej.

Oby z ciążą się udało :)

reklama
Ja juz po pobraniu krwi, wyniki o 15, mój odbierze bo ma dziś wolne. Pani stwierdziła Że uśmiechnięta jestem pomimo tego że będzie mnie kluc:-) a cóż mi pozostało? Zachować uśmiech i optymizm :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry