Witam wieczornie
Widzę, że sporo się dzieje na wątku

Czas na forum mam dopiero jak synek uśnie i przyznam, że sporo po jednym dniu jest do nadrobienia

Postaram się też jakoś wypowiedzieć
U mnie chyba zaczyna się @. Miałam cichą nadzieję, że nasze zabawy podczas świątecznej przerwy "niechcący" zaowocują ale chyba nie :/
Ja u rodziców mam swojego "panieńskiego" psa, mieszankę husky'ego i owczarka niemieckiego. Bestia z niego wielka, futro odziedziczył po huskim i jest mu wszędzie gorąco. Z domu ucieka, w boksie ma ciepłą budę ale jeśli jest sucho to i tak śpi na dworze. Jestem przeciwna trzymaniu na dworze psów z krótką sierścią ale jeśli pies przystosowany jest do chłodniejszych warunków to wydaje mi się, że nie ma przeciwwskazań do tego aby był "podwórkowy"
Ja na obiadek miałam spagetti z klopsikami i sosem pomidorowym. Synek mój 3 dni temu w bajce zauważył takie danie i suszył mi głowę abym mu takie zrobiła
karla21 ja też z mężem planuję kupno xboxa, mieliśmy kupić po nowym roku ale wymyśliliśmy sobie także generalny remont domu i niestety wygrał z xboxem.
LoliPoli,
ONA1227,
pkati witajcie
yesenia cieszę się, że zostajesz. Nie zdążyłam Cię lepiej poznać ale jeśli zostajesz to mam szansę

Pamiętaj, nie można się poddawać
Jak tak czytam Was, rozmawiających o tych testach na owulację, i innych testach to boję się, że z drugim bobasem będzie mi ciężej zajść w ciążę. Przy pierwszym udało się w pierwszym miesiącu starań, teraz u obojgu nas 30 na karku prawie, może i jajeczka i plemniki już słabsze. No nic przekonam się w marcu jak zaczniemy staranka
Życzę Wam słodkiej nocki i brak @

Buziaki :*