reklama

Staraczki 2015 : )

cześć dziewczyny :-* nie zaglądałam kilka dni, w życiu wam nie nadrobię z czytaniem, powiedzcie mi proszę czy po Ewel i Enej były jakieś dobre wieści? co u Edyty bo na liście wisi. ? Julka a Ty?
Madziolina na Twoje testy rzuciłam okiem, ja bym ich nie umiała interpretować :/
u mnie marcowanie się zakończyło. Od 11 dc do 18 dc pukanko codziennie, hyh, nie wiem jak wtedy z jakością amunicji no ale - się okaże ;)

reklama
Enej,

Dziwny masz zestaw badań [emoji33] [emoji57]
Nad tym rtg to bym radziła się poważnie zastanowić :tak:
Ale trzymam kciuki na pewno będzie dobrze :)

Malinka,

Widzę, że twoja teściowa to jakaś nawiedzona skoro twoje własne dziecko buntuje przeciw tobie [emoji34]

Lux,

Szwagierka to niech najpierw się ogarnie.

My już po badanku i spacerku [emoji6]

reklama
Witam nowe dziewczyny i życzę powodzenia. Mam do Was prośbę, zaglądnijcie na 1 stronę i podajcie dane, które u Was nie ma. Dziękuje bardzo :-)

U nas od wczoraj piękna pogoda, aż chce się żyć.
Ja po krótkiej chorobie, z soboty na niedziele przyplątała mi się gorączka 39 stopni, wczoraj trochę poleżałam, ale dzisiaj już brak gorączki, tylko jeszcze słaba jestem. Dobrze, ze Ja bardzo rzadko choruje, a jak już mnie coś dopadnie, to szybko odchodzi :tak: Synek tez już zdrowy, poszedł dzisiaj do przedszkola, aż go wszyscy przytulali jak wszedł rano, chyba się za nim stęsknili, choć nie było go tylko od środy ;-)
Ja jutro mam dwie rozmowy o prace, pewnie i tak nic nie będzie z żadnej, ale trzymajcie za mnie kciuki, dziękuje :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry