reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
A ja do niedawna bylam w stresie ,zostal zablokowany mi tel ...bylo info ze policja zablokowala mi tel bo sciagalam ,czy ogladalam podrobki filmow ,jak ja sie zdenerwowalam ,zadzw do meza on mne uspokaja a ja w placz bo tam jest napisane ze grozi mi wiezienie ,ze mam zaplacic £100 kary ze sprawa w sadzie bedzie itp ...ne wiedzialam co zrobic ,maz zadzw na policje i policjantka kazala podac num ref sprawy a tam nic nie bylo ,po czym policjantka poinformowala go ze to haker sie wlamal na moje konto chcac wyludzic dane z karty ,zeby tego nie robic bo nam wyczysci konto ...ile nerw zjadlam bo nic nie zrobilam a taka wiad dostalam :angry: chyba nie musze wam pisac jak sie zdenerwowalam ,ale jak maz wroci z pracy ide zglosic oficjalne zawiadomienie ,wiem ze hakera nie zlapia ale nic innego mi nie pozostaje bo ja nic nie zrobilam a tu takie info i to niby od policji :wściekła/y:

reklama
Gaga92 problem jest może dlatego, że się boisz stres nie wpływa dobrze albo też duże chęci:(a niestety psychika ma tutaj największe znaczenie. Najlepszym przykładem są kobiety, które po 8 lat starają się już nawet in vitro planują albo nawet są po ale nieudanym. A tu prosta rzecz jak np zmiana pracy stres im odchodzi i zachodzą w ciążę. Nigdy niewiadomo co blokuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry