reklama

Staraczki 2015 : )

Jadę do lekarza bo mam pieczenie wiecie gdzie i wolę skonsultować:-) poproszę o skierowanie na betę to nie bede musiała za nią płacić znowu.... Kurczę taki metaliczny posmak mam dziś w ustach chyba objaw ciążowy:-)

Madziolina dam znac wieczorem jak wynik Ale się już boję mąż mi zabronił znowu robić betę mówi ze się wykoncze stresem:-)

reklama
Ewel,

Bo często tak bywa, że jak ciąża obumrze to.mijają objawy. Ale nie zawsze się to sprawdza i nie jest to żadnym wyznacznikiem :no:

Przecież są kobiety co cala ciążę nie mają objawów i rodzi zdrowe dzieci :) a są i takie co ronią mimo rzyganie 24/24. Każda z nas jest inna. Ale trzeba optymistycznie patrzeć w przyszłość i tak się nie zmartwiać :)

Madziolina tak jadę właśnie już i wynik bede miała wieczorem pewnie po 20 jakoś .
Kami tak narazie beta w pn ładnie przerosła więc to dobry znak.
Jak miałam w pn 605 to dziś ponad 1000 powinnam?

Boże za każdym razem gdy jadę autobusem zaczyna mnie modlić strasznie wiecie co robię wyciągam plasterek imbiru i jem:-) a każdy obok się patrzy co tak śmierdzi pewnie:-)

Cześć dziewczyny:) wczoraj już nie miałam kiedy zajrzeć. Przynosze pozytywne wieści z podglądania, wczoraj był mój 9dc a pęcherzyki były 13 i 16mm lekarz powiedział, że to dobry wynik. Mam jeszcze jutro przyjść na powtórne sprawdzenie dostane zastrzyk i nakaz robienia testów owu i działania z mężem:) luxi- szkoda, że @ przyszła:( życzę wam dużo siły i dalej tak optymistycznego podejścia. Musi się przecież w końcu udać:)
Mamy piątek wiec praktycznie zaraz weekend. Ja nawet jutro mam wolne;) hurraa:)Miłego poranka! I kciuki ewel- za betę:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry