reklama

Staraczki 2015 : )

O Luxi no nareszcie się pojawiłaś ;) szalony ten Twój tel.. u mnie BB na tel śmiga elegancko, aczkolwiek w ostatnim czasie coś się popierniczyło z powiadomieniami i nie przychodzą, ale ogólnie chodzi git.

gaga apropo tego 7 zł na rękę - uważam, że to nienajgorsza stawka.. ja kiedyś na produkcji miałam 5 zł brutto.. to była dopiero żenada, ale też się robiło :) zawsze lepsze to niż nic..
to bb niby zalapalo po tel do plusa, ale znow szwankuje

reklama
Lux tak mam tam pracować i to już na dniach, jutro jadę tez tam, więc jak zacznę zarabiać to będzie elegancko :)

Kasik wiem, że 7 zł to nie najgorzej, w skali miesiąca zawsze to coś

Lux,

Super, że jesteś. Szkoda, że ci ta głupia apka nie działa :( buuu
Ale do kwietnia juz niedaleko. Super, że twój men będzie miał dodatkowe godziny ;)

Ja niedawno ściągnęłam do domu bo byłam po Lene w przedszkolu. Ale cała trójka na humorek wiec jest ok. Zaraz mój chłop pi Jagode przyjdzie i zostane tylko z Tymkiem i Lenką. Dziś do 23 wiec jeszcze kawał czasu przede mną ;)

Lux,

Super, że jesteś. Szkoda, że ci ta głupia apka nie działa :( buuu
Ale do kwietnia juz niedaleko. Super, że twój men będzie miał dodatkowe godziny ;)

Ja niedawno ściągnęłam do domu bo byłam po Lene w przedszkolu. Ale cała trójka na humorek wiec jest ok. Zaraz mój chłop pi Jagode przyjdzie i zostane tylko z Tymkiem i Lenką. Dziś do 23 wiec jeszcze kawał czasu przede mną ;)
ja mialam tez byc do 23,ale tata dzieci wraca wczesniej :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry