Luxuorius
Moderatorka
sa wykapane i leza, ale co sie nakrzyczalam to mojeAaa takie butyno to już będę teraz kminić. Jeszcze nie cała godzina i do dumu
jak tam dzieciaki? Uspokoiły się troche?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sa wykapane i leza, ale co sie nakrzyczalam to mojeAaa takie butyno to już będę teraz kminić. Jeszcze nie cała godzina i do dumu
jak tam dzieciaki? Uspokoiły się troche?

za to moja ostatnia @ to prawie same skrzepy i na ketanolu bylamwitam, od soboty niezglądałam ale was nadrobiłam
kami masz śliczną córeczke:-)
oldzi witam na bb
gaga ja tez miałam 7zł teraz po roku mam 7,50 jakby nie mogli dac nam 8zł żeby wyszła ta najniższa krajowa,chytrusy
ja już koncówka @,także jestem bliżej do staranek,któras podała tu objawy do pcos i się przeraziłam bo było "skąpe miesiączki" ja mam takie ze nawet niemusze tampona uzywac bo wkładka by mi wystarczyła:-( we wrześniu miałam usg i niby wszystko dobrze,czy majac pcos mógłby tego nie zauważyć? do gina się niebawem wybieram wiec może wspomnę o tym skąpym @,ide się wykąpać i do łóżeczka bo jestem taka zmęczona i śpiąca ze szkoda gadac