• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki 2015 : )

Kurcze cos mi posty nie wchodza pisze juz 3 raz ciekawe czy wejdzie.
Moje malenstwo ma 16 mm serduszko slicznie bije z wielkosci 8 tydzien. Za 4 tyg prenatalne moj lek jest fajny i pisze mi skierowanie zeby moc na NFZ mimo ze nie mam widocznych wskazan. Wyniki mam super ale dal mi luteine e na wszelki wypadek bo mowi ze cos sie tam przelewa bo wchodze w czas kolejnej miesiaczki i moge plamic wiec zeby miec luteine w domu i jak bedzie plamienie to mam brac pod jezyk.
Jeju jaka jestem szczesliwa az mi glupio z moim szczesciem bo u nas kolejna listopadowa mama przestala nia byc i tak mi przykro z jej powodu.

Ostatnia edycja:
reklama
Kami Ty to jesteś ekspertka w dziedzinie suplementow, badan, chorób.. kończyłas medycynę?:)
Dobrze, ze u małej tylko wirus.. ale nie dobrze, ze Ciebie łapie.. musisz sie jakos próbować chronić..

A przesylam przesylam fluidow cala soba a jest mnie duzo wiec jest ich sporo hahahha
Jeszcze kilka testow przed nam wiec moze bedzie nadzieja na jakies grudniowe mamy.
Tak smiesznie sie patrzy na tego czlowieczka co ma glowe wielka jak ufo :-)
Wiecie wydaje mi sie ze na zajscie w ciaze nie ma az takiego wplywu ilosc sluzy lub jego jakosc tylko nasz glowa jakos to ze tak bardzo chcemy ma wplyw na to czy zachodzimy dziwne bo to powinno byc tak ze jak nie chcemy to nie powinnysmy zachodzic a jak chce to powinno sie udawac za pierwszym razem ta natura to nam psikusy sypie

Kami Ty to jesteś ekspertka w dziedzinie suplementow, badan, chorób.. kończyłas medycynę?:)
Dobrze, ze u małej tylko wirus.. ale nie dobrze, ze Ciebie łapie.. musisz sie jakos próbować chronić..
Nie, ale kończyłam analityke medyczną [emoji6]

Asch,

Dziękuję [emoji8] a jak tam u ciebie? Zaraz powinnaś mieć termin @ daj znać co i jak :)

Claudia,

Ciesze się, że wszystko jest ok. Gratuluję!

reklama
Ja juz Clauduś kompletnie nie wiem co ma wplyw. Gwalcilam męża codziennie ale bez śluzu wlasnie, wiec na to zwalam wine, ale jak mamy dzien przerwy to chyba wiecej amunicji jest.. Smutam dzisiaj trochę chyba hormony szaleją, chwilami czuje sie gorsza ze nie mam wlasnego dziecka. Ale czytalyscie moze Joanne Brodzik?powiedziala ze spoleczenstwo wywiera nacisk zeby kazdy mial dzieci, po to by ci bez dzieci nie mieli łatwiej w zyciu niz ci z dzieciakami hehe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry