reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hej dziewczyny jedna kreska niestety ale może za wcześnie? To dopiero 12/11 dpo.
Poza tym temp trochę w górę :)zobaczymy
Moja faza lutealna trwa zawsze 12 dni jak @ nie przyjdzie to może po świętach zatestuje :)

widzę że Wy to jesteście obcykane ze znajomośćią wszych cykli, u mnie całkowita rozsypka:crazy:, przy nadczynności nie miałam żadnych objawów zbliżającego się @, nie czułam bólu brzucha przy jajeczkowaniu, natomiast teraz jak mam niedoczynnośc jestem taka wrażliwa że tydzień prze@ boli mnie brzuch przy jajeczkowaniu też, ale to tak mnie boli jak na @:szok:
Tak wiec czekam aż ustabilizuje wyniki tarczycy bo idzie zgłupieć.

No i muszę do dentysty się zapiać...nie nawidzę chodzić do dentysty i do ginekologów wrrrrrrrrrr:-D:-D

Czy u was już święta pełną parą??

Byliśmy z rodzinką na święceniu, akurat przen nami stała mamusia z ja wiem może miesięcznym bobasem i tak nam się jakoś sentymentalnie zrobiło;)

Dziewczyny kochane życze Wam wesołych, rodzinnych świąt, aby Wasze smutki odeszły. Życzę Wam również radości i szczęścia, jak najmniej stresu i dużo zdrowia , dobrych dni, słonecznych dni przepełnionych śmiechem dzieci. Oczywiście życzę Wam zafasolkowania i dla brzuszkowych dużo zdrowia dla bobasow. Najlepszego dla Was i Waszych najbliższych.

Julita ale masz mini ogrodek,fajowo. :) Anulka moze za wczesnie, przeczekaj moze przez święta, kciukasy są. Ja 10 dc i mam mokro, jeszcze pare dni iii.. :-D dobrej nocy robaczki, jestem zrąbana gotowaniem. Kasik przykre wiesci, trzymaj się.

Uwielbiam swieta wielkiej nocy:)

W tym roku trochę się stresuje, bo po świętach wracam do pracy, stres jest tym większy że na nowe miejsce i w dodatku atmosfera niezbyt przyjazna...

staram się nie myśleć ale wiecie jak to jest...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry