reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
W sumie od grudnia czyli 4 cykl, ale w grudniu nie obserwowałam w ogóle śluzu i rzadko się kochaliśmy bo mojego nie było non stop.

Julka nie denerwuj sie,macie jeszcze czas.
A to twoja pierwsza ciaza??
Nie widze suwaczkow bo pisze na tel.

Kurcze nie przypuszczalam ze moga byc takie przeszkody....ciekawe jak bedzie u nas...

Tak, pierwsza. Jakbym juz miała dziecko to chyba byłabym spokojniejsza a tak to naprawdę nie wiem czy obydwoje będziemy mogli kiedykolwiek mieć dzieci.
A ile masz lat,sorki ze tak prosto z mostu,ale wiek tez ma znaczenie...
A robilas badania tarczycy zarowno ty jak twonj M??

Olcia wiem ale to nie zmienia faktu że bardzo chce i m coraz mniejsza wiarę ze się uda
Bedzie dobrze:)

Mam niedoczynnosc tarczycy leczona, wyniki tarczycy w porządku, fsh, estriadol, lh i mnóstwo innych też w porządku, prolaktyna lekko podwyzszona, mój nie miał narazie żadnych badań. Ja mam 25 lat a mój 31

Mam niedoczynnosc tarczycy leczona, wyniki tarczycy w porządku, fsh, estriadol, lh i mnóstwo innych też w porządku, prolaktyna lekko podwyzszona, mój nie miał narazie żadnych badań. Ja mam 25 lat a mój 31

Julka mamy bardzo podobną sytuacje: ten sam wiek, pierwszy dzidziuś, niedoczynnosc i prolaktyna tyle, ze to mój 1 cykl starań. I powiem Ci, ze dobrze Cię rozumiem bo jak usłyszałam diagnozę PCOS i pomyslałam o wielu miesiącach starań, to od razu mnie ogarnęła frustracja.
Ale trzeba jakoś to przemóc, myślec pozytywnie....
Mam juz 30 dc od kilku dni pobolewanie w podbrzuszu i oczywiście mimo prawdopodobnie braku owulacji zrobię test lub pójdę na betę. Taka ze mnie gluptaska ;-)

reklama
witam;-) ja tez objedzona,teraz leniu****e..a jutro znowu do pracy:baffled:
Z kalendarza wychodzi ze owu już była,ale nie wiem bo zawsze miałam bóle jajników a teraz cisza może się przesunęła i później jajniki dadza znac albo już nie wiem:no: ja tez mam czasami tak ze niechce żeby ta wredna @ przyszła a czasami ze może przyjść bo chciałabym jeszcze troszkę popracować i jak tu nas zrozumieć jak my same niewiemy co chcemy heh,ale jestem tego zdania ze co ma być to będzie ...
anulka && za II kreseczki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry