reklama

Staraczki 2015 : )

Lux ładnie wyglądasz. Tak naprawdę sporo przeszłyście dziewczyny. Mnie denerwuje to, że tak naprawdę nie mam się komu wyżalić, mój mówi tylko, że będzie ok i zmienia temat, moja siostra nigdy nie miała problemu z zajściem więc nie rozumie. Tylko z wami można porozmawiać i się wyżalić dlatego fajnie, że tu jestem;-)

reklama
Mnie jeszcze wspiera siostra, i to ona właśnie poradziła i dała namiary na psychologa, bo uważa że problem tkwi w mojej głowie, aczkolwiek też po poronieniu mi się naraziła bo stwierdziła,że nie mam co beczeć ' bo i tak nic tam nie było' - bo serduszka jeszcze nie było słychać :-(
wiesz co, zaraz bym jej przyje...bala za takie slowa!! a co to za roznica czy serce bilo czy nie, kazda strata boli tak samo, TAK SAMO!!!!!

lux ładnie wyglądasz. Tak naprawdę sporo przeszłyście dziewczyny. Mnie denerwuje to, że tak naprawdę nie mam się komu wyżalić, mój mówi tylko, że będzie ok i zmienia temat, moja siostra nigdy nie miała problemu z zajściem więc nie rozumie. Tylko z wami można porozmawiać i się wyżalić dlatego fajnie, że tu jestem;-)
bo my mamy ten sam problem i temu sie rozumiemy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry