reklama

Staraczki 2015 : )

Kotek strasznie mi przykro :( nie odchodź z forum - w takich chwilach wsparcie jest bardzo potrzebne, a przecież wiesz jak dziewczyny potrafią podnieść na duchu

reklama
Wozek fajny i moze i firma tez, ale ja bym tyle za wozek nie dala, bo dla mnie to sporo
Ja niestety nie mam wyjścia. Musze mieć wózek, który wejdzie do samochodu(oba mamy niewielkie), autobusu. Zmieści się we wszystkie standardowe drzwi i nie będzie ważył 25kg bo musze go stachac z piętra, no i na koniec po postawieniu w przedpokoju nie zajmie mi połowy mieszkania bo mamy tylko kawalerkę. Nie mam nikogo do pomocy wiec tak musze się wspomóc bo wszystkie zakupy i wypady do lekarzy itd będę musiała ogarniać sama. Z trójka małych dzieci. Wiec musze być mobilna.

No i potem pocieszam się tym, że sprzedam go też za niezła cenę.

Skaba,

Ja miałam cesarke po północy, a o 18 dostałam kleik. Czyli nie jadłam ponad 12h. I przy okazji gratuluję mamie i tacie , niech maleństwo zdrowo się chowa :):)

Ostatnia edycja:
Kami dziękuję - za odpowiedź i za gratulacje. Wyczekane to ich dzieciątko. Dużo przeszli, ale doczekali się swojego szczęścia:-)

Julka dziękuję za odpowiedź.

No to sobie bidula nie poje ;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry