reklama

Staraczki 2015 : )

Dziękuję bardzo :-)
Miło ze mamy podobne zainteresowania :-)a działasz coś w tym kierunku?

Z 2 lata temu robilam kurs z podstaw fotografii cyfrowej, ale niestety do tej pory nie mialam aparatu weic nie mialam jak praktykowc. Ale niedawno z mężem kupilismy sobie lustrzanke i zamierzam cos działac jak juz opanuje większość funkcji :) na razie sie ucze obsługi :p

reklama
Julita ale sie rozpisalas kobietko :)
no muszę sie jakoś wkręcić by być na bieżąco a tyle piszecie że przysiąde wieczorem to wychodzi taki post;P

u mnie ddziś drugi dzięń @ i powiem wam że nie jest źle, wczoraj mnie bolało najbardziej...dziś prawie wogóle......
a wiecie jakie miałam bóle brzucha okresowe przed porodem:szok::szok::szok:to była masakra, 2 opakowania leków szło jak nic, a lało się ze mnie jak z kranu a teraz luzik, mało prawie bezboleśnie...

Hej dziewczyny troche mnie ominęło, nie wiem czy pamiętacie jeszcze mnie:(
Ostatnio miałam kiepski czas i nie dawałam rady nic przeczytać ani sprawdzić. Widziałam gdzies kreseczki, dobre nowiny? Na pierwszej stronie nic sie nie zmieniło wiec przepraszam
Mnie dzis tempka spadła o 0,6 i zaraz @ przyszła.
Chyba narazie sobie odpuszcze wszystko

Hej dziewczyny troche mnie ominęło, nie wiem czy pamiętacie jeszcze mnie:(
Ostatnio miałam kiepski czas i nie dawałam rady nic przeczytać ani sprawdzić. Widziałam gdzies kreseczki, dobre nowiny? Na pierwszej stronie nic sie nie zmieniło wiec przepraszam
Mnie dzis tempka spadła o 0,6 i zaraz @ przyszła.
Chyba narazie sobie odpuszcze wszystko

Anna to przykro mi, ze wredota jednak przylazla.. ale nie poddawaj sie..

no muszę sie jakoś wkręcić by być na bieżąco a tyle piszecie że przysiąde wieczorem to wychodzi taki post;P

u mnie ddziś drugi dzięń @ i powiem wam że nie jest źle, wczoraj mnie bolało najbardziej...dziś prawie wogóle......
a wiecie jakie miałam bóle brzucha okresowe przed porodem:szok::szok::szok:to była masakra, 2 opakowania leków szło jak nic, a lało się ze mnie jak z kranu a teraz luzik, mało prawie bezboleśnie...

Slyszalam, ze czesto przez porod @ sie zmienia.. w sensie objawy.. ja np praktycznie żadnych objawów @ nie odczuwam.. jedyne co to pogorszenie cery i obrzmiale piersi. Żadnych innych boli, a jesli juz to delikatne pobolewanie w podbrzuszu, ale bardzo rzadko.

Mi tez wszyscy mowili ze po pierwszym dziecku miesiaczki beda mniej bolesne mmhhhmmm guzik prawda.
Ej ale mam fajne cycki w tej ciazy ja ogolnie mam maly biust wieksze A lub mniejszd B a teraz nie sa duze tylko takie mega pelne i sterczace takie mogly by zostac:-)

reklama
Malinka ja M zapisalam do badania nasienia , w glebi ducha mam nadzieje ze sa ok!!!
Super wiesci po wizycie , teraz ladnie odpoczywaj;-)
&&&& za kolejna wizyte

Kamilove ladny wozeczek , jeszcze pare miesiecy i bedziesz mogla kupic;-)

Dobra uciekam spac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry